Dél-dunántúli álhírmix

Lassan szokásunkká válik, hogy időre időre molyolunk, válogatunk egy keveset Cseri László pécsi fotóművész álhírei közül. Természetesen a legutóbbi időszak különösen parádésra sikeredett termésének középpontjában is Pécs áll. 

 Németh Szilárd és a birkózósport is otthonra lel Pécsen

Németh szilárd

A magyar birkózás fellegvára lesz a Kodály Központ, nyilatkozta Németh Szilárd, a Magyar Birkózó Szövetség elnöke. A Kötöttfogású Kodály Központot szeptember elsején avatja fel Schmitt Pál, a Nemzet Sportolója. A hangversenyek visszakerülnek a POTE aulájába, amelynek tisztasági festését közadakozásból finanszírozza az önkormányzat.

Rozmárbőrbe varrt Soros

Rozmárjai

Illegálisan lépte át a horvát-magyar határt és ma Pécsre érkezett az a 40 rozmár, amelyek Szenegálból menekültek el, mert állításuk szerint nem bírták a klímát és a rozmárvadászok atrocitásait. A rendőrség szerint a 40-nek a fele gazdasági menekült, ezért visszakísérik őket a határon túlra, a másik fele hívő keresztyén, ők letelepedési engedélyt kapnak és lakást Kertvárosban.

Leütötték Páva Zsolt polgármestert

Páva

Ma délelőtt egy ismeretlen férfi megtámadta Páva Zsoltot a pécsi vasútállomáson, ahol a polgármester békésen várakozott, hogy felszállhasson a felcsúti kisvasútra. Páva három órán túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A rendőrség körözést adott ki ismeretlen tettes ellen, akinek legfőbb ismertetőjele, hogy mindig van nála palacsintasütő.

Kilőtték a Rezsibiztost

Németh

Nem sokkal azután, hogy a SpaceX amerikai űrkutatási magánvállalat óriásrakétája az űrbe juttatott egy Teslát, a magyar kormány is cselekedett. A Szaturnusz gyűrűrendszer rezsije csökkentésének tanulmányozása céljából az űrbe bocsátotta az Első Magyar Nemzeti Űrgépjárművet Németh Szilárd irányításával. A gépjármű a tervek szerint 650 év múlva tér vissza a Földre.

KÉPREJTVÉNY

sötét

Melyik vidéki város főtere látható esti kivilágításban az OLAF által készített felvételen? A sikeres megfejtőnek Tiborcz István felajánlotta legújabb vadászkastélyát a hozzá tartozó erdőséggel, halastóval és háromszáz jobbággyal együtt.

 

 

 

Ez is Cseri

Bréking! Szökésben a Soroshoz köthető nagytestű!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük