Delhusa Gjon megúszta, pedig akár bele is halhatott volna! – Jött a rohammenetnő

Akár tragédiába is fordulhatott volna Delhusa Gjon hétvégi balatoni kalandja. Az énekes a Gemini együttes jubileum bulija után, ahol fellépett, egy barátja hajóján szenvedett majdnem tragikus balesetet.

Baleset a jachton!

Az énekes így számolt be a Ripostnak a történtekről:

„Este még minden rendben volt, még énekeltem is a Gemini együttes buliján, aztán egy barátunk felajánlotta, hogy aludjak a jachtján. Mikor éjszaka hazaértem, már nagyon sötét volt. A fedélzeten valahogy olyan szerencsétlenül léptem, hogy kiestem a hajóból, és lezuhantam a partra. Több métert zuhantam és azonnal elájultam. Szerencsére ott volt néhány barátom, akik segítettek magamhoz térni. Mindenem fájt, szinte mozdulni sem tudtam. Rettegtem, hogy megsérült a gerincem vagy a vesém. Az egyik barátom azonnal felajánlotta, hogy aludjak egy szállodában, egy kényelmes szobában, de végül a hajón éjszakáztam”

Az elbeszélés így folytatódik:

„Felébredtem, minden porcikám fájt és nem kaptam levegőt. Felhívtam egy barátomat, aki azonnal orvost hívott hozzám. A doktor belső vérzésre gyanakodott, ezért rohammentőt hívott és bevittek a Veszprémi kórház sürgősségi osztályára. Rettenetesen éreztem magam, de legalább azt tudtam, hogy jó kezekben vagyok. Megröntgeneztek, megvizsgáltak és kiderült, hogy elrepedt egy bordám. Rengeteg fájdalomcsillapítót kaptam, most aránylag jól érzem magam. Persze tudom, ha elmúlik a gyógyszerek hatása még sokáig fájdalmaim lesznek, de annak örülök, hogy ennyivel megúsztam”

Befejezésül azt mondja Delhusa, hogy sokkal nagyobb baj is lehetett volna, így azután örül, hogy ennyivel megúszta a nyár végi balatoni kalandot.

Ez is Balaton!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük