Városi kurír
A napi fontos.

Demjén, a nyomorgó nyugger 25 milliós “mankót” kapott Kásler minisztertől

Demagógia, de igaz: az ápolónők nem kaptak .....

0 6 972

Demjén Ferenc – mindannyiunk Rózsija – fantasztikus énekes, több generáció nőtt fel a dalait hallgatva és imádva. Aztán beütött életében – nem csak az övében! – a krach és Orbán lett a miniszterelnök. Hősünk pedig vuduzás áldozata lett. Ettől remek énekes, csak ….

Nem először, nem utoljára? ….

Demjén kedvelt muzsikusa a jelen magyar kurzusnak, jelenlétével emelte a dolog fényét 2007-ben a Szépművészeti Múzeumban  Habony Árpád esküvőjén, ahol házi koncertet adott a társaságnak, majd neki jutott a dicsőség, hogy az úszóhimnuszt felénekelje 5 millió közpénzért.

Most Kásler miniszternek jutott a megtiszteltetés, hogy megtámogassa kicsit az öregedő rockert év végi koncertje alkalmából. A NKA honlapján a szerződéssel rendelkező miniszteri támogatottak októberi listáján a legnagyobb támogatás erre a tételre jutott:

“Demjén Ferenc 2018. évi szuper koncertjének megrendezésére a Budapest Arénában”

Vagy tudnak valamit, vagy biztosra mennek….

Amennyiben az érdeklődés a Demjén koncert iránt olyan lesz, amire az énekes számít, – az Aréna nem kis falat, meg kell tölteni! – akkor nem pontosan értjük, miért van szüksége arra, hogy a köz pénzéből megtámogassa a regnáló.

A esemény Honlapja  szerint a jegyárak 9.900.- 13.900.- forint között mozognak. Az Arénába 12 500 fő fér be, tehát a bevétel – ideális esetben 150 millió körül mozoghat.

Nem marad adós ….

A művész megnyilatkozásaiból leszűrhető, hogy a fentiek miatt, vagy a vuduzás okán csak szuperlatívuszban tud beszélni pártjáról és kormányáról.

Orbán betett a Demjén-famíliának – Agyrém, Rózsi a neved!

Demjén nem mond igazat! – összesen 180-an voltak rá kíváncsiak

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ