Demjén nem mond igazat! – összesen 180-an voltak rá kíváncsiak

A nyugdíjas zenész állítása szerint milliós gázsit bukott el a múlt hét végén koncertszervezője miatt. Hallgattassék meg a másik fél is!

180 eladott jegy

Demjén Ferenc május 11-én adott volna koncertet Kaposvár Városi Sportcsarnokában, amit a szervező lefújt. Az énekes a blikk.hu-nak nyilatkozta, hogy:

Dühös vagyok, mert hiába mondom, hogy semmi közöm nem volt a lefújáshoz, sokan gondolják majd azt, hogy biztos miattam hiúsult meg ez a koncert.(…) A szervező mostanáig nem mert személyesen felhívni. A zenekarom egyik tagjától kellett megtudnom, hogy elmarad a kaposvári buli, mert „anyagilag nem jön ki”, amit azért nem tudok elhinni, mert a plakáton is látszik, milyen sok szponzort szerzett a szervező. Mellesleg ezt a plakátot csak kevesen látták. Azt hallottam, csak néhány helyen lett kitéve. Erős a gyanúm, hogy spórolni akartak a reklámozáson, és ezért nem kelt el elegendő jegy, mert idén eddig mindenhol telt ház előtt játszottunk

Megszólalt a szervező, Trubics Zorán.

Reméltük, hogy az utolsó pillanatban beindul a jegyvásárlás, de az 1500 fős városi sportcsarnokba összesen 180 jegy ment el. Ezért a szervezőtársammal jobbnak láttuk, ha inkább lemondjuk a bulit. Azonnal jeleztük ezt a menedzsmentjének, felajánlva a kártérítést, amiben meg is állapodtunk: Demjén a gázsi felét kéri ilyen helyzetekben.

Még az is hozzátette a portálnak adott interjúban, hogy

Régóta jóban vagyunk, Rózsi a kislányom keresztapja, de most dühös vagyok rá, mert kellemetlen helyzetbe hozott

(forrás: blikk.hu)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest