A legutóbbi óriási sikerű aréna koncert után szembesítette társa Demjén Ferencet döntésével, hogy harminc év ide, harminc év oda, külön akarja folytatni az életet. A sztár nem tagadja, megrázta a bejelentés, de már lenyugodott.


Závodi Gábor döntése

A romantikus dalok magyar királyát, Demjént porig sújtotta a hír, hogy szerző- és előadótársa, aki harminc éve tolja sikerei szekért, elhagyja. Závodi nemcsak szerzőtárs,  de ő volt a sztár állandó kísérő-zenekarának billentyűse is.

Závodi döntését saját nehezen értelmezhető magyarázata szerint azért hozta meg, mert sok volt neki a három csillag: Demjén, Koncz és Ruzsa akikkel együtt dolgozott. A magyarázat Achilles-sarka az az indok, hogy Demjén maga is megtudja tölteni az arénát.

Ha ez lett volna  a döntés oka, akkor akár sorsot is húzhatott volna a művész.  Az arénát ugyan úgy megtudja tölteni  Koncz Zsuzsa is,  de még az új nemzedékhez tartozó Ruzsa Magdinak sem jelent gondot.  Egyébként Ruzsát támadják  a legtöbben a facebookon azért, mert “elcsábította” Závodit, aki a Bestnek adott interjúban így nyilatkozik erről:

„Nem kell védenem Magdit, mert egyáltalán nem szorul rá, viszont szeretném elmondani, mi az igazság. Három zenésszel is dolgoztam az elmúlt időszakban. 54 éves vagyok, nem bírtam tovább ezt a tempót”

Ez persze még mindig nem elfogadható magyarázat arra, hogy miért éppen Demjéntől válik, de legyen ez a kettőjük édes, vagy keserű titka!

A folytatásban megtudhatja mit szól a dologhoz Demjén.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét