2019.04.26. Névnap: Ervin

Demjén Rózsit megviselte a válás, de köszöni, már jól van 0 83

Demjén nem mond igazat! - összesen 180-an voltak rá kíváncsiak

A legutóbbi óriási sikerű aréna koncert után szembesítette társa Demjén Ferencet döntésével, hogy harminc év ide, harminc év oda, külön akarja folytatni az életet. A sztár nem tagadja, megrázta a bejelentés, de már lenyugodott.

Závodi Gábor döntése

A romantikus dalok magyar királyát, Demjént porig sújtotta a hír, hogy szerző- és előadótársa, aki harminc éve tolja sikerei szekért, elhagyja. Závodi nemcsak szerzőtárs,  de ő volt a sztár állandó kísérő-zenekarának billentyűse is.

Závodi döntését saját nehezen értelmezhető magyarázata szerint azért hozta meg, mert sok volt neki a három csillag: Demjén, Koncz és Ruzsa akikkel együtt dolgozott. A magyarázat Achilles-sarka az az indok, hogy Demjén maga is megtudja tölteni az arénát.

Ha ez lett volna  a döntés oka, akkor akár sorsot is húzhatott volna a művész.  Az arénát ugyan úgy megtudja tölteni  Koncz Zsuzsa is,  de még az új nemzedékhez tartozó Ruzsa Magdinak sem jelent gondot.  Egyébként Ruzsát támadják  a legtöbben a facebookon azért, mert “elcsábította” Závodit, aki a Bestnek adott interjúban így nyilatkozik erről:


„Nem kell védenem Magdit, mert egyáltalán nem szorul rá, viszont szeretném elmondani, mi az igazság. Három zenésszel is dolgoztam az elmúlt időszakban. 54 éves vagyok, nem bírtam tovább ezt a tempót”

Ez persze még mindig nem elfogadható magyarázat arra, hogy miért éppen Demjéntől válik, de legyen ez a kettőjük édes, vagy keserű titka!

A folytatásban megtudhatja mit szól a dologhoz Demjén.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

tizenöt − tíz =

Legfrissebb cikkeink

kullancs

Áprilist írunk így már rég „felébredtek téli álmukból” a kullancsok, akik vétlen két- és négylábú áldozataikra lesnek az erdőkben, réteken, …

horoscope-

A sorsát előre senki sem ismeri, a jóslatok közül sem valósul meg mindegyik, vagy legalábbis nem vesszük azonnal észre, nem …

aprilis

Április szülöttei függetlenül attól, hogy a Kos, vagy a Bika jegyében jöttek-e a világra, minden nehézségen könnyen keresztülgázolnak, ráadásul szeretik …

Tizenöt éves csúcsra emelkedett a foglalkoztatottság az Európai Unióban tavaly, és a huszonnyolc tagállam közül tizenhárom már elérte a 2020-ra …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Demjén Rózsit megviselte a válás, de köszöni, már jól van!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/demjen-rozsit-megviselte-a-valas/