Demszky Gábor: Orbán a kínai mintát követi!

Demszky Gábor régóta ismeri a regnáló miniszterelnököt -még szilvafa korából, ahogy mondani szokás- érdemes odafigyelni arra, amit Orbán rövidtávú terveiről gondol. Közösségi oldalán osztotta meg gondolatait.

Orbán hamarosan, ki fog állni,

– jól ismerem kommunikációs ösztöneit és tanácsadóinak gondolkodását,- részben már meg is tette, a járvány tetőzését május harmadikára időzítve, és a következőket fogja mondani a magyar népnek:

 • 1. “Többen gyógyulnak már meg, mint amennyien megbetegszenek. Legyőztük a járványt!
 • 2. Ez a magyar egészségügy helytállásának köszönhető. Mi voltunk a legfelkészültebbek és legjobban szervezettek. (Zümmögő és tapsoló kórus a magyar médiában.)
 • 3. Ha jól belegondolunk nálunk nem haltak meg többen, mint egy influenza járvány idején. Nem lehet tudni, hogy halálukat mi okozta. A vírus, akkut betegségeik idős korukban, avagy a covid-19 áttételesen, mert betegségeik lefolyását gyorsította.
 • 4. Arra kérek mindenkit, hogy vegye fel a munkát, a nehezén túl vagyunk, vigyük a gyereket az iskolába és rajta, csapjunk bele a lecsóba, hogy legyen mit tenni a frigóba!
 • 5. A közveszélyes munkakerülőket, fedél nélkül maradott kéregetőket, koldusokat, megalázottakat és megszomorítottakat pedig az önkormányzatokra bízom, az utca képét ne rontsa itt senki.”

Egy hozzászólás itt: “Demszky Gábor: Orbán a kínai mintát követi!

 • Avatar
  2020.04.22 - 10:05
  Közvetlen hivatkozás

  “Kedves” Demszki GÁbor! Láttunk,hallottunk már sokszor! Nem kellettél,hisz azért vagy ott ahol vagy,és ez nem a kormányzó oldal.Nem olvastam el,hogy most mivel akarsz segítő kezet nyújtani az országunknak.Kína,a/KÍNAI CSODA/ véleményem szerint,összességében igenis figyelemre méltó az egész világ számára. A jelenlegi kormányunk a tomboló járvány kezelésében elismerésre méltóan,előkelő helyen áll a védekezésben! – megelőzve nálunk jóval nagyobb, gazdagabb országokat is.Mit akarsz Demszki úr?! Kérlek inkább segítsd SZERETETT HAZÁNKAT!! – most nem a gáncsoskodásnak van itt az ideje! Tedd félre a valós,és vélt sérelmeidet!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük