Orbán és Kocsis Máté elmondta, hogy Demszky alatt koszos, büdös és rendezetlen volt Budapest, fertőzött a bűnözéstől, a város elakadt a fejlődésben, és különben is – így Kocsis – Demszky egy közönséges gazember, bűnöző, aki méltatlan arra, hogy Budapest díszpolgára legyen.

Orbánék mindig a népre hivatkoznak,

a nép akaratára, a nép érdekeire, ezért a Nemzeti Konzultáció intézménye is, mintegy bizonyítandó, hogy ők csak és kizárólag a nép érdekében tesznek.

- Hirdetés -

Fogalmam sincs, hogy Demszky vagy Tarlós alatt volt-e koszosabb vagy patkányosabb a város, fogalmam sincs, hogy melyikük alatt prosperált inkább a bűnözés, beleértve természetesen a szervezett bűnözést és a korrupciót, s még sorolhatnám.

Én csak azt tudom, hogy Demszkyt a budapestiek öt egymást követő Nemzeti Konzultáció keretén belül, azaz öt választás során, zsinórban ötször választották meg főpolgármesternek.

A budapestiek. Azaz a nép

Mínusz Orbán és Kocsis Máté. És most ők mondják meg a tutit Demszky díszpolgárságáról. Orbán és Kocsis tehát maga lett a Nemzeti Konzultáció. An sich.

Forrás

1 hozzászólás

  1. Orbán Viktornak és Kocsis Máténak IGAZA VAN, MERT AZ EMBEREKNEK AKKOR ILYEN TRAGIKUS LÁTVÁNYBAN VOLT RÉSZÜK (BUSZOK, METRÓ,..)!!

    MIÉRT VOLT A VÁLTOZÁS ÓRIÁSI TARLÓS IDEJÉBEN!

    MERT A BECSÜLETES TARLÓS NEM A ZSEBÉBE TETTE A BUDAPESTIEK PÉNZÉT, MINT AHOGY AZT DEMSZKY TETTE!

    EGY OLYAN EMBER, AKI LEZÜLLESZTETTE BUDAPESTET NEM ÉRDEMLI MEG AZT, HOGY ANNAK A DÍSZPOLGÁRA LEGYEN!!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét