Így jártunk! – Horoszkóp a mai kissé felhős napra

Oroszlán

A horoszkóp szerint, ha úgy érzed, hogy nem sok kedved van most bármit is csinálni a hétvégén, akkor ez legyen a program. Az elméd és a tested már egy ideje jeleket küld feléd, hogy jobb lenne lazára venni a figurát és talán most az egyszer érdemes is volna ennek eleget tenni.

Szűzz

Miért vársz még mindig? Miért hezitálsz még mindig? Bármi is legyen az ok, tedd magad túl rajta, mert hamarosan olyan lehetőségek fognak az utadba érkezni, amelyek azonnali tetteket és ehhez passzoló gondolkodásmódot követelnek.

Mérleg

Úgy tűnik, hogy újfent olyan dolgok miatt aggódsz, amit nem tudsz megváltoztatni. Hányszor kell még eszedbe juttatni, hogy ez felesleges időpazarlás? Na és, hányszor tökélted már el, hogy változtatsz az irányon? De nem baj, talán most végre eljött az idő.

Skorpió

Talán nem gondolsz magadra hírességként, közkedvelt személyként, olyasvalakiként, akire többen is felnéznek, ám bizonyos módon mégis meg fogod tapasztalni mások kitüntető figyelmét, ígéri a horoszkóp. Ekkor rájössz, hogy mennyien támogatnak lelki energiáikkal.

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

One thought on “Így jártunk! – Horoszkóp a mai kissé felhős napra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük