BulvárKiemelt hírek

Deutsch azt hitte humorherold, de elismerés helyett valóságos cunamit zúdított a fejére az internet népe!

Deutsch "Mazsihiszezésére" egy kommentelő véleményezett: "az átkozott óhéber kettős mérce mérgezi a világunkat..." Orbán és Köves Slomó ezalatt....

Néha van az úgy, hogy egy politikus azt gondolja, feltalálta a csőben a lyukat, posztol egyet a közösségi oldalára új agymenéséről, de követői nincsenek elájulva, sőt! Ez történt Deutsch Tamással is, aki nagyot akart robbantani, de visszafelé sült el a szó-fegyver.

A kiváltó ok

Deutsc Tamás vasárnap délután  közösségi oldalán adott helyt véleményének:

“A Gyurcsány Show legutóbbi, Dobrev-Márki-Zay-os epizódjai már egy Mónika show “színvonalát” hozták. A Gyurcsány Show egyáltalán nem volt előválasztás, azonban volt egy valódi előválasztás Magyarországon. Ebben alig 650 ezren váltottak jegyet a Gyurcsány Showra, viszont már több mint 1 millió 300 ezer honfitársunk mondta azt, hogy Stop, Gyurcsány!

A valódi előválasztáson kétharmados győzelmet arattunk!

Ennyi.”

Arról az apró különbségről nem ejtett szót a képviselő, hogy míg az ellenzéki előválasztás  szavazatai ellenőrizhetőek, addig az általa említett petíció számait -ahogy az a konzultációk összeszámlálásánál lenni szokott- bemondásra kellene elhinnünk. De nézzük, hogy vélekedtek az oldala követői.

Hozzászólások

“A Stop Gyurcsány “petíciót” próbáljátok most előválasztásnak átcimkézni? 🙂 Az már valami, ha rájöttetek, hogy nem petíció. Majd rájöttök arra is, hogy még kevésbé nevezhető előválasztásnak.”

“Ha már a Fidesz költötte a legtöbbet előválasztási reklámra, ez a minimum!”

“Ahogy mondtad ennyi. Ennyit tudsz mondani róla. És ez az ennyi reméljük nagyon kevés lesz.”

“szóval amíg az előválasztás második fordulóján 6 nap alatt 680.000 ember szavazott, addig ti több mint egy hónap alatt, házról házra járva kapartatok össze egymilliót. respect!”

“Nagyon szép eredmény. Remélem a jövő évi választásokon is megáll 1.3 milliónál a rátok szavazók száma. ”

“Fél év van még az ellenzék mozgositasara. És – bizony – ez volt az előválasztás, a másik csak egy petíció. Egy európai politikusnak illik tisztában lenni a jogi fogalmakkal. De ha még csak ez volna a legnagyobb gond a Fidesz háza táján… A kommunikációs stílus. Az arrogancia, a pökhendiség, a kompromisszumképtelenség. Ez az amiből mélységesen elegünk van. Itthon, az EU-ban és nagyrészt világszerte. Ennyi.”

“Hihetetlen. Magyarországon 650e/1300e = 50% helyett, 66%. Tényleg kelleni fog több pénzt tolti az oktatásba, azaz a politikusok oktatásába.”

“Azért tegyük hozzá, hogy a köztévé M1 tudod ami tárgyilagos egy büdös szóval sem emliti az előválasztást. Stop Gyurcsánnyal meg televan. Lehet ezen azért el kéne gondolkodni. 25 évvel ezelőtt még Te is normális voltál és szerintem az akkori önmagad most elég kritikus lenne. Szomorú volt látni egy tehetséges politikus teljes leépülését….”

“Az ,hogy bármilyen választást egy választott tisztségviselő , közszolga (bár nem hiszem ,hogy tudja mit jelent ) kifiguráz ,jól mutatja a demokráciához fűződő viszonyát ”

“Tisztelt Deutsch Úr! Van egy mondás: Az nevet, aki utoljára nevet. Ön inkább az élő állatokat számlálgassa, hátha ott nem téved.”

“Kedves Tamás! Csak megjegyezném, hogy azt hirdették, hogy minden állampolgárt megkeresnek. A minden állampolgárból 1300000 aláírás eléggé csekély. A többiek meg Gyurcsányt akarják? A stop Gyurcsányosok azért a többiekhez képest 13,5 százalékon állnak. Nem?”

“Nem az volt, hogy aki alairta , az egybol kapott egy jegyet a vadaszati v . kiallitasra! Mert ott is 1.3 M voltak! Es nyilvan a bekemeneten is ennyien lesznek, meg Lengyelo. bol ennyien jonnek! Csorikamek…”

“Ez most azt jelenti, hogy Gyurcsány nem indulhat a Fidesz színeiben a választáson?”

“Kérdés Deutsch Tamásnak: Melyik adófizetők által finanszírozott közmédiából tájékozódott? Honnét hallotta, vagy olvasta a 650ezres számot (kb 800ezren szavaztak az előválasztás két fordulóján)? Nem értem, Schmidt Mária és Deutsch Tamás honnan ilyen tájékozott? ”

“Nem is tudtam, hogy a Fidesz is részt vett az előválasztástáson, majd 4,5 év múlva. Ez az írás tényleg bohockodás.

Ne legyünk igazságtalanok, volt egy ilyen is….

“Ne tessék Deutch Tamás urat bántani, ő minden magyar képviselője és szolgálója az európai parlamentben, biztos vagyok abban, hogy mindannyiunk érdeke ugyanolyan fontos a számára, és soha nem venne részt olyan intézményesített korrupcióban és csalásban amivel ezekben a kommentekben vádolják. Ő egy erkölcsös, igazhitű magyar ember, aki – ha egyszer eljön a kormányváltás ideje – bizonyára emelt fővel fog mindenféle elszámoltatás elé állni, és hiszem, hogy bebizonyosodik, hogy nem nyúlkált a közpénzben enyves kézzel.”

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Deutsch azt hitte, jópofa, de valóságos cunamit zúdított a fejére az internet népe

About Author

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Comments (1)

  1. A fidesz petíciója?Na ne röhögtess pubi! A petíciót aztán kinek adjátok be,észlény?Inkább azon törné a fejét ez a botcsinálta,levitézlett “politikus”,hogy emberszabású formát öltsön,bár ez már hosszú-hosszú évek óta nem sikerül neki.

Szólj hozzá!