Deutsch (porszívóreklám) Tompika a Borkai ügyről – Álhír tudósítónk jelenti

alhir-soros
fotó: pixabay

Ma ismét kormányzati sajtótájékoztatót tartottak a közvéleményt legjobban érdeklő kérdésekről. A rendezvény elején a Városi Kurír tudósítója felvetette, mi a kormányzat álláspontja arról, hogy a közelmúltban az interneten, az ez az ördög ügyvédje blogon érdekes írások, fotók és videók jelentek meg?

A posztoló állítása szerint a képeken egy Borkai Zsolt győri, fideszes polgármesternek látszó személy, egy méretes szenteltvíz szórónak látszó tárggyal éppen isten áldásában részesít több lánynak látszó lányt.

A tájékoztatón Deutsch Tompika képviselte a kormányzatot,

tekintettel arra, hogy kokó ügyben ő rendelkezik a legjobb kapcsolatokkal. Ez abból is látszott, hogy Kovács Kokó István támogatta, nehogy leessen az emelvényről. Deutsch kijelentette, hogy ez megint a bevándorláspárti ellenzék ármánya. A felvételen valójában Gyurcsány látható, amint aljas módon, a migráncsok szaporítása céljából üzekedik Judith Sargentinivel. Szerinte csak az tévesztette meg a nézőket, hogy Gyurcsány nagy mennyiségű fehér port szórt szét, amivel elhomályosította a kamerát. Ezt is a bevándorlóktól vette, hogy anyagilag támogassa nemzetrontó tevékenységüket.

Lányoknak látszó lányok….

A Kurír tudósítója felvetette erre, hogy a lánynak látszó lányok egyikének cége milliós összeget kapott korábban uniós forrásból. Tompika erre úgy reagált, hogy a Nemzet, a Haza üdve minden előtt! A lánynak látszó lány nyilván jól megdolgozott a pénzéért. De már nem emlékszik pontosan a történtekre, mert éppen porszívó reklám felvételeit forgatta főszereplőként. Ha kipiheni ennek fáradalmait, akkor jobban utána néz a lány történetének az uniós támogatások nyilvántartásban.

Hogy szolgál a kedves Kövér-egészség?

A Kurír tudósítója ezután Kövér László parlamenti elnök egészségi állapota felől érdeklődött, tekintettel arra, hogy a közelmúltban rosszul lett egy repülőgépen. Deutsch megnyugtatta, hogy már minden rendbe van. A Vikingnek látszó Harcos csak azért lett rosszul, mert előzetesen bemutatták neki a fenti keresztény szellemű videót. Ekkor úgy lenyelte a bajszát, hogy több órás sebészeti beavatkozással kellett visszahúzni a végbeléből, mert annyira kifordult magából. De a jövőre nézve azt üzente a kórházból, hogy a lánynak látszó lányok csak honleányi kötelességüket teljesítették. Azóta már hetente szülik a mélymagyar hazafiakat a magyarság üdvére. Ő maga is csatlakozik majd a csapathoz, és ebből a célból már meg is igényelte a CSOK-ot.

Kozármislenykedünk, Kozármislenykedünk…?

A Kurír tudósítója ekkor megkérdezte, hogy Vári Attila fideszes, pécsi polgármester jelölt miért egy kozármislenyi uszoda létesítéséről tárgyalt a helyiekkel, amikor Pécsnek évtizedek óta nincs a várost kielégítő strandja, uszodája, noha a Fidesz ezt régóta ígéri. Erre az volt a válasz, hogy azért kell Kozármislenynek előbb a medence, mert a jövőben a Fidesz prominensei ott kívánják felvenni az említetthez hasonló videókat a népszaporulat növelése céljából. A földmunka elvégzéséhez, már importáltak is ukrán, nem migráncs munkaerőt olcsó pénzért.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.