Deutsch Tamás Brüsszelben retteg

Lázár János bécsi bevándorlóapokalipszist vizionáló videója után Deutsch Tamás, a Fidesz Európai Parlament-képviselője is elkészítette a maga kisfilmjét, amiben azt próbálja elmagyarázni: ha nem a Fideszre szavaz mindenki, akkor Magyarország többé nem lesz „magyar ország”, mert a menekültek elárasztják majd.
[mnky_ads id=”10551″]
A videón Deutsch Tamás Brüsszel Molenbeek városrészét mutatja be, amelyet kétszer is „a dzsihadisták fővárosának” nevez. Deutsch szerint a korábbi szocialista kerületi polgármester, Philippe Moureaux „tudatos betelepítési politikája” változtatta meg a városrész arculatát, mivel „észak-afrikai bevándorlókat akart ide telepíteni a kerületbe, attól a primitív hatalmi reménytől vezettetve, hogy majd ezzel nő a szavazótábora”.

Deutsch szerint viszont mindez romló közbiztonsághoz és 40 százalékos munkanélküliséghez vezetett, sőt, a nőkkel szemben „erőszakosan lépnek fel a villamosokon”, a boltok pedig észak-afrikai tulajdonosokhoz kerültek, ami valamiért nagy probléma lehet a politikus szerint.
[mnky_ads id=”10552″]
Deutsch kijelenti azt is, „egyértelmű az Európába özönlő illegális bevándorló-hullám és az elszaporodott terrorcselekmények közti összefüggés”, nem törődve azzal, hogy hosszú ideje meredeken zuhan Európában a terrorfenyegettség mértéke: ma harmadannyi az esély arra, hogy valaki terrorcselekményben haljon meg, mint a 70-es és 80-as években.

Deutsch szerint a bevándorláspárti politikusok „európaiak nélküli Európát akarnak”.

(Forrás: Index)
[mnky_ads id=”4674″]
[mnky_ads id=”4668″]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük