Deutsch Tamás (egyszer majd valamikor) az OLAF-hoz fordul Cseh Katalin „ügyében” – Bizonyítékokkal ezúttal sem fáraszt minket!

A Fidesz szerint Cseh Katalin és céghálójának ügye komoly kérdéseket vet fel, az európai uniós támogatásokat érintő csalás gyanúja merül fel, ezért az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz, az OLAF-hoz fordulnak – mondta Deutsch Tamás, a nagyobbik kormánypárt EP-képviselője csütörtökön az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

„Hová tűnt Hadházy Ákos?”

A fideszes politikus nyilatkozatában először feltette a kérdést, hogy hová tűnt Hadházy Ákos.

A „maga által kiagyalt kamuügyek” feltárásában évek óta „fontoskodó” politikus hallgat „a méhlegelőn”, ahogy „a modernek és progresszívek” nevezik a gazt és a parlagfüvet. Eközben napok óta egyre súlyosabb kérdéseket vet fel egy valódi botrány, Cseh Katalin ügye

– jelentette ki Deutsch Tamás. Hozzátette:

nem is kellene Hadházy Ákosnak a világ végére mennie, hogy feltárhasson, elég lenne körülnéznie a sajátjai körében, a Momentum háza táján.

„Cseh Katalin a Momentum nevű baloldali szivárványkoalíciós párt politikusa

EP-képviselőként évek óta egyetlen dologgal foglalkozik, minden energiájával a saját hazája ellen dolgozik. Óriási vehemenciával áskálódik Magyarország és a magyar emberek ellen”

– fogalmazott. Hozzáfűzte:

Cseh Katalin mindennel kapcsolatban korrupciót, visszaélést, pénzlenyúlást kiált, ezzel vádaskodik.

Deutsch: „akasztják a hóhért”, Cseh Katalin lelepleződött

Kiderült, hogy amit a magyarok tíz- és százezreiről folyamatosan hazudott, azt valójában ő maga csinálta. „Umbulda, visszaélés, pénzlenyúlás, saját zsebre dolgozás”

– mondta Deutsch Tamás.

Egy Cseh Katalin által vezetett cég és a Cseh család üzleti köre a hazai forrásokat és az uniós támogatásokat „rendszerszintűen megcsapoló céghálózatként” működött, ennek érdekében telephelyeik névleges áthelyezésével ügyeskedtek. Kiderült az is, hogy Cseh Katalin 2013 és 2018 között egy olyan céget vezetett, amely a 2024-es magyarországi olimpia megszervezésére hivatkozva nyert uniós támogatásokat. Úgy vezette ebben az időben ezt a céget, hogy közben pártjával, a Momentummal a magyar olimpiát fúrta meg 2017-ben.

„Kiderült ismét, hogy Cseh Katalint csak a pénz és a hatalom érdekli”

– hangoztatta.

Bizonyítékokkal ezúttal sem fárasztanak minket!

Deutsch Tamás hozzátette:

kiderült, hogy az a technológia, amelynek a kifejlesztésére a Cseh család cége uniós pénzeket nyert, már korábban is létezett, sőt az ő céghálózatuké volt.

Cseh Katalin és céghálójának ügye komoly kérdéseket vet fel, az európai uniós támogatásokat érintő csalás gyanúja merül fel, ezért az ügyben az Európai Csalás Elleni Hivatalhoz, az OLAF-hoz fordulnak

– mondta a fideszes EP-képviselő, hozzátéve:

azért dolgoznak, hogy az uniós pénzeket ne lehessen ellopni.

Forrás

 

cseh

2 thoughts on “Deutsch Tamás (egyszer majd valamikor) az OLAF-hoz fordul Cseh Katalin „ügyében” – Bizonyítékokkal ezúttal sem fáraszt minket!

  • Ugyanmár! Tompi többet szívott egy csíkkal. Akkor ilyen buzgó. Persze hogy nem fárasztja magát bizonyítékokkal, mert nincsenek. Ez csak egy karaktergyilkolászás, bár igen gyengécske.
    Érdekes, tompi akkor csendben volt, mikor a nemzeti töklámpás vejkó ügyködött az Eliossal, ki is derült a csalás, az OLAF által, de ugye orbán fű alatt elintézte, hogy az ország 13 milliárddal kevesebbet kapott az orbán vejkó miatt,az EU-tól. Rohadtsokba van nekünk, tisztességes adófizetőknek az orbán maffia. A Cosa Nostra jöhetne hozzájuk tanfolyamra.

  • Pingback:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük