Városi kurír
A napi fontos.

Deutsch Tamás elgaloppírozta magát – benézte ezt a tüntetést – cuccot

Receptre adják...?

0 567

Megszokott, hogy Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő rövid, velősnek gondolt bővített mondatban véleményezi a hazai történéseket. Ezúttal benézte a dolgot!

Nem a matek, és nem a jó memória…, de akkor mi a szakterülete?

A dolgozói érdekképviseleték és a munkásokkal szolidaritást vállaló szervezetek a rabszolgatörvény néven elhíresült, a munka törvénykönyvének módosítást célzó törvényjavaslat elleni tüntetésről akart dehonesztálót írni a képviselő. No meg a szokásos ellenségről, Gyurcsány Ferencről. A kettőt összekapcsolva az alábbi mondat sikeredett:

Értjük mi, hogy a pártfegyelem, meg az ukáz, no és a havi fizu nagy úr, de képviselő úr, Ön kinek hisz? A szemének és a fülének egyáltalán nem? Bolondot csinál magából!

PARTIZÁN – MÉRCE – ÉLŐBEN a rabszolgatörvény elleni tüntetésről!Támogasd a műsort, katt ide: https://www.patreon.com/slejmshow

Közzétette: Mérce – 2018. december 8., szombat

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ