Deutsch Tamás kokettál a 2Rule-al – az MTK is átöltözik?

Deutsch Tamás fideszes Európa Parlamenti képviselő szerint semmi probléma nincs azzal, ha van egy olyan cég, ami dicséretes törekvést fogalmaz meg, azt például, hogy a nagy márkákhoz képest egy adott ország piacán komoly eredményt érjen el.

Külhoni alapanyag, külhoni gyár = echte magyar cucc

Mi a baj a 2Rule-mezzel? Semmi probléma nincs ezzel, hacsak az nem, hogy van egy olyan cég, ami nagyon dicséretes törekvést fogalmazott meg, hogy a nagy globális világmárkákhoz képest az adott országban a piacon komoly eredményt érjen el

-válaszolta a 2Rule nevű márka lerohanás szerű NB1-es megjelenésével kapcsolatos kérdésre  Deutsch Tamás az ATV Egyenes Beszéd Kontrában.

Átok ül a 2RULE-n, mindhárom nemzeti mezben játszó csapat kikapott

Vált az MTK?

Arra a kérdésre, hogy ha már annyira tiszteli a nemzeti Mészáros-kezdeményezést, ő is beállna-e a megrendelők sorába az általa elnökölt egyesülettel, természetesen kitérő választ adott:

minden alkalommal megversenyeztetik a nagy sportszergyártókat és a legjobb ajánlatot fogadják el.

“2RULE – Első látásra sima poliészter cuccok…” – gyárlátogatás….?

Deutsch feltette a kérdést, hogy miért tilos egy Mészáros Lőrinc tulajdonában lévő cégnek egy jó kezdeményezés mögé állni? Mint mondta, az elmúlt 15-20 évben is volt olyan, amikor NB1-es focicsapat magyar márka ruházatát hordta. Hozzátette:

egyébként sem az a nagy üzlet egy-egy márkának, hogy sportcsapatokat öltöztet, hanem, ha elterjed a polgárok között annak a márkának a viselete.

 

Emberek! – minden meg van oldva! Hétfőn indul Mészáros 2Rule webshopja!

Nemzeti viselet…de mi lesz az “attilával”, meg a bocskaival?

Ez azt jelenti, hogy közpénzből valamelyik újdonsült államtitkár rendel temérdek mezszerű pólót, amit a választások előtt ajcsiba lehet majd osztogatni az arra fogékonyoknak? Ha emellett döntenek, akkor jól jár a tulaj, a választónép azon része akit “megajándékoznak” és erősödik a hazai ipar is. Mi kell még?

A beszélgetés során egyébként Deutsch végig amolyan “Szóljatok a köpcösnek”  Chili Palmeres stílusban igyekezett válaszolgatni a hölgy-hármas kérdéseire, és el kell ismerni, olykor be is jött neki. Voltak pillanatok, amikor sikeresen lovagolta meg a kérdezők minden szaván átsütő ellenszenvét. Ismét bebizonyosodott, hogy a demagógok ellen csak hideg fejel szabad harcba szállni, mert különben lerángatnak a maguk szintjére. Hazai pályán esélytelen az ellenfél.

(forrás: atv.hu, ahol az adás nyomonkövethető)

Dárdai Pál a 2rule kampányarca, mert van az a pénz…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük