Deutsch Tamás „munkában megfáradt” gyurcsánynézása

Deutsch Tamás, miután itthon lyukra futott a magyar salvinis hasonlatával, visszarepült Brüsszelbe, ahol láthatóan fáradtan állt a HírTV rendelkezésére kedd este. De hát a pártfegyelem kötelez: cirka 12-szer kellett még elmondania, hogy „Gyurcsányné”.

„Életveszélyes, nyílt támadás..”

Életveszélyes az az elképzelés, amit makacs következetességgel hangoztat Gyurcsányné, a DK, valamint az általuk összeeszkábált ellenzéki együttműködés az önkormányzati kampányban

– csapott a lecsóba kikerekedett pupillával a képviselő. Dobrev Klára nem új elképzelése hozta ki ennyire a sodrából, miszerint azt akarják elérni, hogy az oktatási intézmények, civil szervezetek, kutatóintézetek, önkormányzatok ne a regnálótól függjenek, hanem konkrét fejlesztési ötleteikkel közvetlenül az Unióhoz pályázhassanak támogatásért. Így természetesen kimaradnának a közvetítők, tiszta helyzet és verseny állna elő.

Az utóbbi hetekben ahány megszólalója volt a Fidesznek,

mindegyik belengette, hogy kizárólag azoknak a városoknak, településeknek szándékoznak pénzt juttatni, ahol pártkatonájuk lesz a polgármester. Ez utóbbit nem tartja aggályosnak a törvények betartásának éber őre.

Az EP fideszes delegáció-vezetője arra próbálta kihegyezni a javaslat “ördögi mivoltát”, hogy elővezetésében a fentiek azt jelentik, hogy csak az az önkormányzat kap majd fejlesztési támogatást, amelyik menekülteket fogad be. Ez persze hazafelé szóló riogatás.

a Brüsszelben kiírt pályázatoknak már most is azok a politikai feltételei, hogy azok pályázhatnak sikeresen, akik vállalják az illegális migránsok befogadását és integrációját, tehát ezt a maradék 2 százalékot is azok az önkormányzatok kapják meg, akik illegális migránsokat befogadnak

Ráadásul jönnek a jogállamisággal is…!

A bejelentkezés második részében az a Deutsch-dráma tárgya, hogy a fenti csúfság mellett még a jogállamiságot is elvárnák tőlünk Magyaroktól. Ez ám az igazi horror!

Akik a fenti „politikai szlogeneket” – ahogy fogalmazott – kifejezetten

„baloldali, liberális, az esetek döntő többségében kőkemény bevándorláspárti politikát lépviselő nyugat-európai politikusok azért használják, hogy zrikálják, támadják, kritizálják a közép- és kelet-európai országokat…”

Deutsch nem tudja….

Érdekes fejlemény, hogy a meglehetősen hosszúra nyúlt jogi tanulmánya alatt nem jutott el ahhoz a fejezethez a kihelyezett Orbán-fun, hogy megértse:

mit is jelent a jogállamiság céljainak, alapelveinek betartása,

ugyanis azt hiányolja, hogy ezt nem magyarázza el neki senki az unióban, így hogyan is tehetnénk neki eleget.

Ha valaki hangban-képben akarja követni a fentieket, ide kattintva megteheti.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük