Deutsch Tamás: Trócsányi a magyar Salvini és utóvizsgázik a jogi bizottság

Deutsch Tamás, a mindenhez is értő kiváló európai parlamenti képviselőt “izzasztotta” kérdéseivel a HírTV szintén “is”-e, G. Fodor Gábor. A téma Trócsányi (le)szereplése volt az EP jogi bizottsága előtt. Deutsch érdekes elmélettel állt elő…

“A probléma az, hogy Trócsányi a magyar Salvini”

“Salvini volt az az olasz belügyminiszter, aki minden károgás, minden ellenvéleménnyel szemben világossá és egyértelművé tette, hogy nem képességbeli akadálya van annak, hogy a Földközi tengeren Európa felé özönlő illegális migráns áradatot meglehessen állítani, hanem kizárólag csak a politikai akarat hiányzott. (…) Benne volt akarat és Olaszország megálljt tudott parancsolni….”

És, hogy hogy jön ide Trócsányi?

“Trócsányi László volt az, aki Magyarországon igazságügy-miniszterként a jogi határzár bonyolult jogi intézményrendszerét létrehozta, (…) azt senki nem gondolhatja, hogy elképzelhető a balliberális bevándorláspárti erők szempontjából, hogy a magyar Salvini az Európai Bizottság tagja legyen.”

Piciny kitérő az igazság felé….

Vissza a Fidesz-frankóhoz

Még mindig a döntésről, ami beleköpött a szépen kifőzött levesbe:

“Egyszerűen egy nettó, virtigli, a kommunista időket idéző politikai lincselés történt mindenféle ténybeli alap nélkül, mindenféle konkrétum megemlítése nélkül született egy olyan döntés, (…) amely előre megíratott, a Tanú című filmből ezt jól ismerjük, amiben elszándékozták kaszálni Trócsányi Lászlót.”

“Utóvizsgára ítélték a jogi bizottságot”

“Ha az Európai Parlamentben egy minimális, önmagával szembeni tisztelet még megvan, (…) azt a döntést lehet meghozni, hogy makulátlan, tisztességű Trócsányi.”

Hazaduma…

Deutsch nem habozott felhívni a választás előtt álló nézői figyelmét, – szintén Salvinit előrángatva- hogy

“… még ki sem hűlt a külügyminiszteri széke, ahogy egy új, baloldali olasz kormány lép hivatalba, azonnal megnyílnak a határok az illegális bevándorlók előtt, tömegesen kötnek ki az embercsempészekkel együttműködő különböző civilszervezetek hajói….”

Szóval, érted, magyar választó, hogy mit kell tenned? Ugyan Olaszországban és Ausztriában, ahol mostanság volt választás, a fentieket leszavazta a “nép”, de aki mélymagyar és nemzeti, az kitart, kitartás…..

Egy hozzászólás itt: “Deutsch Tamás: Trócsányi a magyar Salvini és utóvizsgázik a jogi bizottság

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük