Dévényi Tibi bácsi újratöltve, némi nemzeti propagandával fűszerezve! – piros lasztit biztosan nem dobál…

Ki ne emlékezne az ország Tibi bácsijára, aki rengeteg gyerek kívánságát teljesítette – már amelyik beleillet az éppen aktuális médiatörekvésbe. Olyanokat, ami megmozgatta az emberek könnyzacskóját és azt az érzetet keltették, hogy állam bácsi és Tibi bácsi törődik a szegény, elesett, hátrányos helyzetű kis lurkók vágyaival.

Semmi nem változott, most is kell egy Tibi bácsi….

Gondolom, nem újdonság, hogy kit takar a bűvös név: természetesen Dévényi Tibort, a legendás lemezlovast. 1985-től Tibi bácsi neve és a Három kívánság összefonódott, csak úgy, mint az elhíresült piros labda, amit a jó öreg dobált és aki elkapta, vágyhatott.

Na ez most biztosan kimarad, hiszen Dévényi az élő tévéműsor helyett az éter hullámain keresztül teljesít.  Gyerekkorunk nagy legendája október 6-tól visszatér a Retro Rádióba, és három órán keresztül nem lesz más dolga, mint a hallgatók zenei igényeit kielégíteni.

Kívánságműsor a javából…

Ha jól értjük a kívánságműsor úgy zajlik majd, mint bármely adón a “küldj egy dalt akinek akarsz” – társai, csak itt a műsorvezető Dévényi Tibor lesz.Jó lesz úgy tervezni a hétvégét, hogy aki a hagyományos módon hallgatja a rádiót, az szombat délelőtt 10-13 óra között ne szervezzen semmi mást, hanem tekerjen a megfelelő adóra.

Az Andy Vajna Retro Rádiója a Médiatanács által elnémított Class FM helyén fogható az egész országban. Picit ront az élvezeten, hogy félóránként biztosan mondanak híreket, amit reklámblokk követ, amiben akárcsak a Hír TV-n rendszeresen hírt kap a hallgató, hogy azon a héten éppen kit kell utálni, ki tör az életünkre, és persze, hogy ki az alagút végén a fény!

Előzmény

Hurrá! Működik a legújabb “közeltartottunk”, a Retro Rádió!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük