Diploma nuku, tehetség nuku….. egészen addig, míg nem adoptálta a nemzet!

Pedig pont úgy kezdődött ez is, mint a többi nap. Félkómás kávéka. Persze, cukor, tejszín, bármi nélkül. Bűn rossz, de a mi maszkulin világunkban csak a picsogó asszonyok cukrozzák a kávéjukat. Az erős hímek milliárdokat nyesnek le az EU-tól, miközben aprítják a tetű brüsszelitákat. Nehéz sors ez, világnemzetet építő magyaroké.

Na! Ettől dobtam egy hátast!

Ettől a „világnemzetépítő” magyaroktól. Pfűűű! Világnemzetet építünk. Azt! Nem tudjuk, mit jelent, de tuti hogy az ábrándos gázszerelő fogja építeni, sokezer milliárdért. Ugyanis a K. Vezető „világnemzetépítő” gondolatai mindig sokba kerülnek nekünk. Nagyon sokba. Közbevetőleg, mégsem lehet oké az adagolás, emiatt tudhat ennyire vadakat látni. Világnemzetépítő magyarok. Ja! De erről majd máskor. Szóval pont olyan szarul kezdődött a csütörtök is, mint a szerdám. Mint minden hétfő és az összes kedd. Érdekes, egy darabig csak a hétfő reggeleket utáltam. Ma már a péntekig mindet.

Internet kinyit, és mi jön velem szemben, nagy kani betűkkel?

A gyerek mától HIVATALOSAN IS a 32. leggazdagabb magyar. 33 évesen, 35 milliárddal! Hinnye! Maguknak sem szólt lefekvéskor? Istvánka, hát innen kell megtudnunk? Pedig közös a lurkó. Ötmillió büszke apa, meg nagyjából ugyanennyi anya. Nemzeti családmodell. Neeemzetiii! Az hát! Mi vettük a nevünkre Istvánkát, a kis gézengúz rosszcsontot. De meg is érdemli! Szépen a saját lábunkra állt. Már a 22. legbefolyásosabb ember. Nem is ember, intézmény. Pénznyerő-automata. A nemzet veje, született génbank. Igen, mert a K. Vezető, (Istvánkának Papus, maguknak őexcellenciája) is az. Saját bevallása szerint Európa DNS-e. Mondjuk, ezt sokan sejtettük.

Szóval, Istvánka igazi szerelemgyerek

Akkor is ha eredeti szülei, ellentétben a legendával, nem gázszerelők, hanem orvosok voltak. Diploma nuku, tehetség nuku, milliárdok nuku. Egészen addig, míg nem adoptálta a nemzet. Addig. Aztán lett minden. Diploma, tehetség, milliárdok. Minden. A milliárdokból több, sokkal több, a többiből módjával. Emlékeznek? Elsöprő, nagy szerelem volt! Nem! Nem a K. Vezető látott meg benne valamit – bár gyanútlan, bamba szemlélő megesküdne, hogy téves a gondolatmenet – hanem a nemzet nagyasszonya, Ráhelke.

És innen már meseszerű a történet. Mit meseszerű!? MESE, öcsém!

EGY BAROM, FANTÁZIÁTLAN, ÓCSKA MESE! Tele akkora gurításokkal, hogy hozzá képest a Csillagok háborúja már a színigaz történelem maga! Nem húzva a sztorit, ezért slágvortokban. Ígérem, fogják így is érteni. A maguk kölyke. Meg az enyém is. Hogyne értenénk!

Na, kezdjük.

Szóval, szerelem első látásra. A papussal (maguknak őexcellenciája) is. Istvánka vesz egy céget, aztán még vagy tucatot. Miből-miből! Valamiből. Nem mindegy? Majd frigy. Megvilágosodás. Nevezett lámpák gányolása, nevezett 13 milliárd, birodalmi forint fejében. (Azóta se világosságunk, se lámpánk, se pénzünk. Az Istvánkáé lett. Istvánka meg a miénk.) Majd trónörökösnő. Újabb milliárdok. Újabb trónörökösnő, ööö…újabb milliárdok, újabb kastélyok, fél Balaton, fél Budapest. Újabb milliárdok. (már leírni is unom. Komolyan.) Nagy autók, nagy kastélyok, nagy gyárak, nagy szállodák, nagy bizniszek, nagy pofa, anyám kínja. Szűk tíz év alatt. Na, jó. Nyolc. Nyolc év. És meg is érkeztünk. Már itt is vagyunk, Mordorföldjén. Az úr, őexcellenciája, 2019-es év, május havának kilencedik napján. Egy mocskos, taknyos, undormányos csütörtökön.

Kedves anyukák, apukák!

Engedjék meg, hogy gratuláljak közös gyermekünk, a nem közszereplő T. Istvánka sikereihez! Közösen hoztuk össze. A MI FIUNK 33 évesen, 35 milliárddal, a 32. leggazdagabb, és a 22. legbefolyásosabb magyar. Ez szép! Sok munkánk, verejtékünk, kínunk van benne!

Kapcsolódó

Tiborczné O. Ráhel újabb blamája, most Münchenben – Hiába a Dior táska és a Louboutin lábbeli, ha akin van, nem viseli, hanem hordja!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük