2019.04.24. Névnap: György

Frissítve! DK: Orbán álljon ki, mondja meg, miért késnek a nyugdíjak! 0 101

nyugdíjprémium

Példátlan eset Magyarországon, hogy késnek a nyugdíjak. Volt-e egyáltalán elég pénz a kasszában? Államcsőd rémképével fenyegetne, ha ez nem így lenne. Hová vezet, ha az emberek mostantól aggódhatnak: megjön-e egyáltalán a következő hónapban a nyugdíj.

Kérjenek bocsánatot!

A probléma a jövő hétre is áthúzódik: lesznek, akik csak a következő napokban jutnak hozzá a pénzhez, amelyért egész életükben dolgoztak – írja Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció frakciószóvivője.

Pár napja a receptfelírási szabályok miatt volt torlódás a patikákban, most pedig a nyugdíjak kifizetése csúszik. Az Orbán-kormányban működési zavarok léptek fel. Idős emberek százezrei nem tudták kiváltani a gyógyszerüket.

A Demokratikus Koalíció azt követeli, hogy Orbán Viktor és Varga Mihály ne legyenek gyávák, álljanak ki, és mondják el, mi történt. Kérjenek bocsánatot és tegyenek ígéretet arra, hogy ilyen eset soha többé nem fordul elő. Az a kormány, amely tízmilliárdokat költ el hazugságok terjesztésére, legalább ilyenkor legyen bátor, és nézzen az emberek szemébe. Egy hétfői, rendkívüli miniszterelnöki sajtótájékoztató erre éppen alkalmas lenne.


Fidesz-mantra a köbön – nincs új a nap alatt!

Gyurcsányék elvettek egy havi nyugdíjat – Reagálás Gréczy Zsolt nyilatkozatára. Azok a Gyurcsányék hazudoznak és hergelik a nyugdíjasokat, akik kormányzásuk alatt elvettek egy havi nyugdíjat és sorozatos megszorításokkal nehezítették a nyugdíjasok életét.

Az államkincstár a nyugdíjakat a jogszabálynak megfelelően, a pénteki napon utalta, a postai kézbesítés is a megszokott rendben történik.


(Forrás: MTI/OS)

Kapcsolódó

Ez ám a baki! – Választási nyugdíj-folyósítás

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

húsz − 2 =

Legfrissebb cikkeink

patkány

Megy a bruszt a fővárosi közgyűlésben, a politikai hovatartozás úgy tűnik feledteti a képviselőkkel a probléma súlyosságát. Pedig a patkány …

cica

Voltunk az Auchanban, mert ott van állatbolt, amit nem szeretek, de abban kapni kiscicákra is használható bolhairtó sprayt, hiszen nekik …

gyerek

Az egyik kép, 2002-ben készült. Egy – talán spanyol – kiskölök üvölti: „A jövő elkezdődött”. A kép amúgy lopott. Mondhatni, …

mindenkinek-sajatjat-dieta

Jó alak: tükrözi az erőfeszítést, az akarat erőt, a kitartást és azt a tényt hogy a szervezeted helyesen működik. Természetesen …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Frissítve! DK: Orbán álljon ki, mondja meg, miért késnek a nyugdíjak!!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/dk-orban-alljon-ki-mondja-meg-miert-kesnek-a-nyugdijak/