DK: Orbán Viktor egy cserbenhagyásos gázolás elkövetőjének magabiztosságával ismerte el, hogy ahogy eddig, úgy ezután sem fog segíteni a válsággal sújtott magyaroknak

Orbán Viktor, miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamra (MKIK) fórumán többek között bejelentette, hogy a gazdaság április elsejéig tartó újraindításának részeként február derekán a kormány online nemzeti konzultációt indít.

Reagálás Orbán Viktorra – Nincs, nem volt, és ezek szerint nem is lesz már válságkezelés

“Orbán Viktor azt mondta a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján, hogy

“a gazdaságvédelmi akciótervet lezárták”.

Ez azt jelenti, hogy az úgynevezett “válságkezelés” kimerült a fideszes oligarchák még gazdagabbá tételében, a lopásban és az ország értelmetlen eladósításában, az eddig is cserben hagyott magyarok pedig továbbra sem számíthatnak segítségre. A Demokratikus Koalíció szerint

Orbán Viktor egy cserbenhagyásos gázolás elkövetőjének magabiztosságával ismerte el, hogy ahogy eddig, úgy ezután sem fog segíteni a válsággal sújtott magyaroknak.

A DK emlékezteti a miniszterelnököt:

a magyar gazdaság történelmi visszaeséséért, és az államadósság 2008-ban sem látott rekordmagas szintjéért már nem a vírus a felelős, hanem a válságkezelést elmulasztó kormány.

Megértjük, hogy nehéz győzelmi jelentést fabrikálni 10 hónap kormányzásképtelenség, kapkodás, pánik és kudarcok sora után, de az biztos, hogy sem a hazudozás, sem egy nemzeti konzultáció nem fogja pótolni a munkahelyek és a vállalkozások megvédését.

A válság még jó ideig velünk marad, ezt pedig Orbán Viktornak és tesze-tosza kormányának köszönhetjük.”

2 hozzászólás

 • 2021.02.04 - 15:02
  Közvetlen hivatkozás

  Mikor lesz végre egy olyan miniszterelnök, akinek nem a stadionépítés,és az idióta konzultáció a hobbija? És persze egy olyan, aki szépen csendben kormányoz, sőt jól kormányoz, az emberek boldogulása is érdekli, nemcsak a saját retyerutya sajátlábra álítása, és a haverok közpénzből való kitömése. Ja, és legyen terve, hogy hogyan lehet kitaszigálni az országot a béka segge alatti mély gödörből, ahová orbánnak sikerült belöknie a 10 év garázdálkodás alatt. Gazdaságvédelem? A haverokat, holdudvart megtámogatta előlről-hátulról. A többi ember meg sose érdekelte, mi mást várhatunk most?

  Válasz
 • 2021.02.04 - 16:07
  Közvetlen hivatkozás

  nincs mese, a népnek el kell kotorni az útból, ezt a bünözőt, minél elöbb, akár járulékos veszteség árán is

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük