Döbbenet! A Jászai Mari téren felgyújtottak egy embert!

A budapesti rendőrök elfogták azt a férfit és három társát, akik Budapest belvárosában, a Jászai Mari téren olyan súlyosan bántalmaztak egy férfit, hogy az belehalt a sérüléseibe.

Kerítésen belül….

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint négy férfi szombaton este Budapesten, a Jászai Mari téren található parkos területen egy 49 éves férfit bántalmazott, akinek egy öngyújtóval meggyújtották a ruháját.

A bűncselekményt több szemtanú is látta, ők értesítették a rendőröket, akik a sérülthöz mentőt hívtak. A rendőrök a Jászai Mari téri aluljáróban rövid időn belül elfogták a budapesti elkövetőket. A megtámadott férfi belehalt sérüléseibe – közölte a rendőrség.

Előzetesben ….

A nyomozók a 20 éves M. Dénest és a 45 éves K. Gábort bűnsegédként elkövetett súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt hallgatták ki gyanúsítottként. A 29 éves N. Károlyt – őrizetbe vétele mellett – különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt, míg negyedik társukat, a 42 éves K. Jánost, szintén őrizetbe vétele mellett, halált okozó testi sértés bűntett miatt hallgatták ki gyanúsítottként. Előzetesbe is helyeztetnék őket.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük