Döbbenetes felvétel az Indiában leszakad függőhídról, ami 134 emberélet követelt

Ahogy arról beszámoltunk 134 ember meghalt, amikor leszakadt egy függőhíd Nyugat-Indiában. A szerencsétlenség vasárnap este történt az ország Gudzsarát államban lévő Morbi településen. Most előkerült egy videó, ami a hídra volt felszerelve.

Döbbenetes képsorok….

A híd tömve volt emberekkel, amikor a kábelek nem bírták tovább a terhelést. Minderről készült egy felvétel, amit a Reuters publikált.

A helyi rendőrség kilenc embert letartóztatott annak a vizsgálatnak a keretében, amelyben a felelősöket keresik. Olyanokról van szó, akik a nemrég elvégzett felújítás munkálataiban vettek részt. Ma így néz ki a helyszín:

Kövesse cikkeinket a Google Hírek-en!

Ez a tragédia is a héten történt….

Október 29-én, Szöul, Itewon negyedében, ami, a főváros ” külföldi” negyede, Halloween felvonulást tartottak

A jelenlegi adatok szerint, több, mint százezer ember vett részt rajta. Itewon, valamikor az amerikai katonák lakta városrész volt, ma is sok amerikai, európai él ott és külföldi éttermek, szórakozóhelyek találhatóak arra. A negyed, egy hegyen található, nagyon régi, tele apró mellékutcával, sikátorral.

Az eddigi információk szerint, a tömeg egy része beszorult a Hamilton hotellel szembeni mellékutcába, ahol a mögöttük jövők haladtak volna, az elől lévők viszont nem tudtak kimenni a főútra, ahol a tömeg legfőbb része vonult. Rendkívül hangos volt a zene és a résztvevők többsége jelmezben volt, nemigen hallották egymást.

Amikor a fiatalok elkezdték érezni, hogy baj van, telefonáltak a 119- re, ami Koreában a baj esetén hívandó telefonszám

Ezzel egyidejűleg, az elől haladók elkezdték skandálni, hogy “vissza”, ez viszont nem lett eredményes, mert a hátul állók nem hallották a zenétől.