Döbbenetes kutyatámadás Balatonszemesen: egy családra rontott rá a vérengző eb

Döbbenetes történetet osztott meg közösségi oldalán egy Balatonszemesen nyaraló család. Egy csau-csau rátámadt egy házaspárra, a gyermekükre, a nagymamára és a család kutyájára, egy yorkira.

Doktorcsik Tündéék évek óta Balatonszemesen nyaralnak,

mert nagyon szeretik a békés kis települést és az ott élő kedves embereket is. Tegnap este óta azonban sokkos állapotban vannak, és a nyaralás vége előtt három nappal úgy döntöttek, inkább hazautaznak.

Hogy miért?

“Tegnap estig minden rendben volt, aztán elmentünk sétálni egyet a Széchenyi utcába és amikor tartottunk haza, rémálom ami történt velünk”

– mesélte Tünde.

“Pár házra voltunk a szállásunktól, amikor az egyik udvarból kifutott egy vörös színű csau-csau kutya morogva elindult felénk, majd ránk támadt. Kiabáltunk, hogy a gazdája esetleg észlelje, mi történik, de az állat csak jött felénk. Másfél éves kisfiunk sétált közöttünk, őt az apukája felkapta az ölébe, az anyósom pedig a yorki kutyánkat vette fel.

A megvadult kutya viszont két lábra állt, megragadta Manót, a kiskutyánkat, majd elindult vele”

– nyilatkozta a feleség.

A hölgy anyósának kezét elvágta a póráz, amit ő azonnal elkapott, hogy menteni tudja az elragadott kiskutyáját

A csau csau elrántotta a nőt, majd – elmondása szerint feltehetően a pórázzal együtt – vonszolta magával. Tünde férje végül egy bottal kezdte ütni a vérengző ebet, ami a verésre elengedte a család kiskutyáját.

Szegény Manó az oldalán és a hasán vérzett.

Szerencsére belső sérülése nem történt,

de össze kellett varrni a sebet, és azóta csak remeg, néz maga elé, nem kommunikál velünk, sokkos állapotban van, hiába szeretgetjük. Hazamentünk, majd biztonságba helyeztünk a kisfiunkat, hívtuk az állatorvost, ezután visszamentünk a helyszínre

– folytatta a megrémült édesanya a likebalaton.hu-nak.

Mint kiderült, az állat gazdája egy holland férfi, aki letagadta, hogy az ő kutyája az utcán volt. A család szerint a férfiben semmiféle együttérzés nem volt.

A család a rendőrséghez fordult: az eb gazdája ellen veszélyeztetés kutyával szabálysértés elkövetése miatt feljelentést tettek.

“UPDATE!

Azt elfelejtettem leírni, hogy miután szembesítettük a kutya tettével a gazdát, mire kijöttek a rendőrök,(mi 2 házzal lejjebb szálltunk meg) amíg haza hoztuk a gyereket elment otthonról a feleségével, mint kiderült lementek a partra vacsizni! Na ez az a hozzáállás, amitől hánynom kell”

csollagjegy

Egy hozzászólás itt: “Döbbenetes kutyatámadás Balatonszemesen: egy családra rontott rá a vérengző eb

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük