Dobj el mindent! Itt a pünkösdi horoszkóp a megahétvégére - Vigyázz, kész, 2 nap és rajt! - Városi Kurír

Sorting by

×

Dobj el mindent! Itt a pünkösdi horoszkóp a megahétvégére – Vigyázz, kész, 2 nap és rajt!

Még ülsz az íróasztalodnál, vagy rohangálsz a városban, esetleg kiszolgálod a hozzád betérőket, szóval minden olyan, mint egy átlagos napon, de…. Már csak két munkanap és “indulhat a banzáj”! Biztosan van temérdek ötleted, hogy hol, kivel töltenéd szíved szerint a pihenőidőt, de nem árt picit konkrétabb tervvel előállnod, hogy minden klappoljon, amikor felvillan a zöld lámpa….. Ebben segít a horoszkópod!

Hirdetés

Kos

Ezen a hosszú hétvégén egyre szerelmesebb hangulatba kerülsz. Ha van párod, akkor oszd be úgy az időt, hogy minél többet legyetek kettesben! Így nem zavarhat senki és semmi, vagyis csak egymásra figyelhettek. Sétáljatok kézen fogva, üljetek be egy cukrászdába! Egyetek egymás tortájából, nyaljatok bele egymás fagyijába! Mindez közelebb hoz titeket egymáshoz, és kiderülhet, hogy a szenvedély még nem hunyt ki. Amennyiben keresed még a párodat, utazz el! Az út során, vagy ahova mész, rátalálhatsz. Nem kell semmi mást tenned, csak járj nyitott szemmel és szívvel! Ne nézz senkire előítélettel, ugyanis ezzel a nagy őt rostálhatod ki. Hiszen ő „álruhában” is beléphet az életedbe…

…addig is csütörtökön….

Ma hajlamos lehet sokat fecsegni, kedves Kos, ami egyrészről persze igencsak szórakoztató, másrészről viszont veszélyeket is rejt, hisz megtörténhet, hogy belefeledkezve mondandójába, valakinek, valami olyasmit is elmond, amit nem kellene, s ebből még később kellemetlenségei származhatnak. Legyen bölcs, s figyeljen nagyon oda, kivel, miről beszélget, hogy megelőzhesse a bajt!

Bika

Szerencsére ez a pünkösdi hétvége jó hosszú lesz, vagyis nem kell sehova sietned. Ne kapkodj! Mindent ráérősen, kényelmes tempóban intézz! Ez nemcsak azért tanácsos, hogy ne idegesítsd magad feleslegesen, hanem azért is, mert egész hétvégén balesetveszély leselkedik rád. Ezt most vedd komolyan! Nem kell stresszelned magad, elég, ha óvatos és körültekintő leszel. Emellett jusson időd a semmittevésre is! Ülj ki a kertbe egy jó könyvvel! Óvatosan napozhatsz is, de vigyázz, mert erős a nap! Ne lepődj meg, ha az érzékeny emberek körülötted ingerültek lesznek. Főleg a gyerekek viselhetik rosszul ezt a feszültséget. Jó lenne, ha megnyugtatnád őket. Ne feledd, hogy te jelented a biztonságot.

…addig is csütörtökön….

Ma kissé anyagias lehet, kedves Bika, olyannyira, hogy könnyen túlzásokba eshet. Jó dolog, ha az ember képes megfogni, beosztani a rendelkezésére álló erőforrásokat, ugyanakkor, ne, szabad megfeledkezni mindeközben arról sem, hogy a pénz csak eszköz, nem pedig cél, így érdemes is ekként tekinteni rá!

Ikrek

Nem lesz feszültségmentes ez a hétvége, de komolyabb okod nem lesz panaszra. Ezt főleg annak köszönheted, hogy pénteken a Nap belép az Ikrek jelébe. Ez nemcsak a születésnapod közeledtét jelzi, hanem azt is, hogy innentől magadra találsz, és ismét derűs leszel. Meglepő módon népszerű leszel. Pedig nem kellene meglepődnöd, hiszen téged sokan kedvelnek. Ezt bizonyítja az is, hogy egyre több ember keres meg, hogy találkozz, beszélgess vagy dolgozz vele. Hétvégén megteheted, hogy azokkal „randizol”, akik jó hatással vannak rád. Most nem vagy köteles „jó pofát vágni” olyanokhoz, akiket nem csípsz. Nagyon vigyázz a pénzedre – szó szerint és átvitt értelemben is!

…addig is csütörtökön….

Hajlamos lehet ma túlságosan is önfeláldozó módon viselkedni, kedves Ikrek, méghozzá olyannyira, hogy már-már önmaga kárára, a saját céljaival ellentétesen cselekszik, puszta jó szándékból. Ez már nem feltétlenül egészséges dolog! Igyekezzen kicsit önzőbb lenni, s csak akkor segíteni másokon, ha azzal nem hátráltatja jelentősen önmaga előmenetelét. Ez nem önzés, hanem józan, reális gondolkodás!

Rák

Jogos, ha most szeretnél világgá menni. Annyi családi, magánéleti feszültség fog ezen a hétvégén kicsúcsosodni, hogy úgy érezheted, nem bírod. Három dolgot tehetsz: 1. Felkészülsz rá. A feszültség tudatosításával kihúzod a „méregfogát”, vagyis kiveszed az erejét, intenzitását. 2. A legnehezebb pillanatokban sem feleded, hogy kiket szeretsz. Velük elnéző leszel. 3. Mindenáron szakítasz időt a pihenésre. Keress olyan kikapcsolódási módot, amely felderít! Pl. menj ki a kertbe vagy a természetbe! Minél több zöldet látsz, annál nyugodtabb leszel. Foglalkozhatsz a lakásoddal is. Egy új függöny vagy szobanövény friss hangulatot varázsol a szobádba. Ettől jobban fogod érezni magad.

…addig is csütörtökön….

Hajlamos lehet ma túlságosan is önfeláldozó módon viselkedni, kedves Ikrek, méghozzá olyannyira, hogy már-már önmaga kárára, a saját céljaival ellentétesen cselekszik, puszta jó szándékból. Ez már nem feltétlenül egészséges dolog! Igyekezzen kicsit önzőbb lenni, s csak akkor segíteni másokon, ha azzal nem hátráltatja jelentősen önmaga előmenetelét. Ez nem önzés, hanem józan, reális gondolkodás!

<<< Horoszkóphegyek…, ha érdekel! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.