Dobraverik a MOM Parkot – az OTP az új tulaj

A Gazdasági Versenyhivatal (GVH) jóváhagyta a MOM Park bevásárlóközpont átruházásáról szóló tranzakciót, így az az OTP Ingatlanbefektetési Alap tulajdonába kerülhet – közölte az eladó Wingholding Zrt. a tőzsde honlapján hétfőn.

A tranzakció zárása várhatóan 2018. augusztusban megtörténik

A tájékoztatás szerint

a Wingholding Zrt. által 16,6 százalékos arányban tulajdonolt MOM-Park MFC Kft. és az OTP Ingatlanbefektetési Alap között létrejött adásvételi szerződés alapján a versenyhivatal jóváhagyta a bevásárlóközpont átruházására vonatkozó tranzakciót. Így az ingatlan átruházásának legfőbb feltétele teljesült, és ennek alapján a tranzakció zárása várhatóan 2018. augusztusban megtörténik

– írták.

A Wingholding Ingatlanfejlesztő és Beruházó Zrt.

kötvényeivel a Budapesti Értéktőzsdén kereskednek. A Wingholding Csoport kiskereskedelmi ingatlanjai közé így a MOM Park, az Agria Park, az Eurocenter, a Family Center, és a Praktiker tartozik. A WING Zrt. a magyar ingatlanpiac vezető ingatlanfejlesztő és befektető cége, az egyik legnagyobb magántulajdonban lévő magyar ingatlanvállalkozás.

A vállalat működésének majd 20 éve alatt több mint 150 milliárd forint értékű befektetést eszközölt magyar ingatlanokba, projektportfóliója mintegy 800 ezer négyzetméter alapterületű ingatlant fed le.

(forrás: MTI)

Az OTP kivár – “..egyelőre nem szeretne kommentálni…” devizahitel-ügyben

A betétkönyvek kora lejárt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük