Kiemelt hírekVoks 2022

Dobrev Klára: gratulálok Márki-Zay Péternek!

Dobrev Klára: gratulálok Márki-Zay Péternek!

Tiszta szívemből gratulálok Márki-Zay Péternek, mert mostantól ő az ellenzék miniszterelnök-jelöltje – közölte Dobrev Klára vasárnap este, a Demokratikus Koalíció miniszterelnök-jelöltje ezzel elismerte vereségét.

“Mostantól egyetlen dologgal kell foglalkozni:

a hatpárti összefogás hogyan fogja leváltani jövő tavasszal Orbán Viktor kormányát, ez – mint mondta – közös feladat és közös felelősség. Szavai szerint maguk mögött hagyják a vitákat, hogy jövő áprilisban közösen leváltsák Orbán Viktort. Dobrev Klára egyúttal megköszönte mindenkinek, aki részt vett az ellenzéki előválasztás lebonyolításában, illetve megköszönte a támogatást a párt és az ő szimpatizánsainak.

Hatalmas megtiszteltetés volt közösen küzdeni

– fogalmazott.

Véget ért az előválasztás. Holnaptól kezdve azzal kell foglalkoznunk, hogy a hatpárti ellenzéki összefogás hogyan fogja legyőzni jövő tavasszal az Orbán-kormányt! “

Az ellenzéki előválasztásból a Demokratikus Koalíció megerősödve jött ki és az ellenzék legerősebb pártjaként folytatja a küzdelmet Orbán Viktor kormánya ellen.

Márki-Zay Péter 60 százalékos feldolgozottságnál 60:40 százalékos aránnyal vezet Dobrev Klárával szemben

A hódmezővásárhelyi polgármester eddig 230 007 szavazatot szerzett, míg a DK-s miniszterelnök-jelölt 166 787 szavazatot.

Márki-Zay Péter beszéde élőben itt.  A teljes családjával, hét gyerekével, feleségével állt ki. A bemutatásuk után Orosz Annának, a Momentum ügyvivő alelnökének adta át a szót, majd Karácsony Gergely főpolgármester is fellépett a színpadra.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

Dobrev Klára: Gratulálok Márki-Zay Péternek: hatalmas megtiszteltetés volt közösen küzdeni!

About Author

Szólj hozzá!