Döglégy „tábornok” megtekintette a 25. Klapka György Lövészdandárt – Arcát adja Ganxsta Zolee a toborzási kampányhoz

Ha eddig azt hitte, hogy Ganxsta Zoleetól távol áll a honvédség elengedhetetlen alaptétele, a korlátlan és megkérdőjelezhetetlen fegyelem és a parancs szentsége, az most joggal érezhet csalódottságot.

Eladó a “Döglégy-arc”…?

Lőrincz Gábor dandártábornok, az alakulat parancsnokának meghívására Ganxsta Zolee a kisfiával együtt meglátogatta a 25. Klapka György Lövészdandárt.

“A találkozó célja egy baráti és professzionális kapcsolat kialakítása volt a dandár és az ismert rapper között, amely a jövőben nemcsak az alakulat népszerűsítésére, hanem a toborzási program aktívabbá tételére is irányul.

A rapper személyesen megtapasztalta a tatai dandár mindennapi tevékenységét, beszélt az ott szolgáló katonákkal, és részletes képet kapott a dandár által üzemeltetett technikai eszközök és a rendszeresített fegyverek teljes köréről.”

Zupálj be, fiatal….

“A kampány kiemelt célja a térség fiataljainak megszólítása, a Magyar Honvédség és a dandár működésének bemutatása, a katonaélet megismertetése és vonzóvá tétele. Ganxsta Zolee a találkozón bevallotta, hogy nagyon tiszteli a magyar katonákat….”

A hozzászólásokból….

“Más valakit nem lehetett volna találni erre a feladatra?”

“Én nem égetném magam abban a Japán felvarrós dzsekiben..”

“Tényleg nagy lehet a baj a zotyát is bevetik.”

“Mit akar a “polgi” a katonáktól? A határőrök már kevesek? Innen mit akar csempészni?”

“Roppant kellemetlen hogy a Zolika a kokó propagátora is egyben, és olyan dzsekiben pózol amelyben a szövetségesek 1944-45-ben rommá bombázták Magyarországot. Ki volt az a kretén, aki kiötlötte hogy egy ilyen alak népszerűsítse a sereget?”

“Ruszin Szendi Romolusz csak a Kádár-huszárokat szégyelli, ezt a bohócot nem!!”

“….szerintem ez egy jó ötlet! Egy rapperből hamarabb lesz használható katona, mint egy hímző szakkörösből, vagy próza mondóból!”

Fotó: 25. Klapka György Lövészdandár facebook oldal

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

FRISS!