Dögölj meg! – búcsúzott az istenfélő 72 éves néni és kisatírozott a fészbukjáról ….

Dögölj meg! Így búcsúzott tőlem a 72 éves néni, majd törölt, letiltott, kisatírozott a fészbukról. Szíve szerint a való életből is kiirtana. Az igénye meglenne rá, csak ugye a lehetőségek! Azoknak van híján. (Bele sem merek gondolni, mi lenne velünk, ha a szükséges készségek meglennének! Micsoda vérfürdő lenne ebben az országban. Kizárólag magyarságvédelmi okokból.)

Homo Orbanicus

Inci néni, elnézést kérek minden Incike nénitől, az egyszerűség kedvéért nevezzük így, láthatóan profi fészbukspíler. Kommentben egyszerűen verhetetlen. Billentyűzet leütésszámban kenterbe veri az összes gyors- és gépírót, a nyelvtant, mint olyat, viszont sorosista csökevénynek tartja, ezért nem is él vele. Nincs rá szüksége.

Incike néni rendes üzemi állapotban amúgy többszörös nagymamaként működik. Vélhetően nem miniszterelnökként ment nyugdíjba, talán irodista lehetett, vagy vasesztergályos. Nem tudtam kideríteni, rövid, ámde viharos ismeretségünk alatt.

Szinte biztos, hogy szombatonként a banyatankjával – tudják az a kiskocsi, amit tele káposztával kizárólag csak az ember lábán tudnak átrángatni. Állítom nagyobb veszélyt jelent az emberiség jövőjére nézvést, mint az atom! – ő is a piacon tölt órákat, és néha, ha jönnek hozzá az unokák, a szokásos csirkeszárny mellé még karajt is megveszi.

Inci néni istenfélő és hetente kétszer jár templomba.

Ez nem tudom, miért jó neki, teljességgel érthetetlen, hacsak nem a perselypénzért megy, mert más keresztények, akik szintén odajárnak, egy másik jászolban született, másik istent imádnak, aki hajléktalan volt, és nem akarta géppuskázni se a cigányokat, se a menekülteket. Incike néni, és az ő istene szerint, a menekült viszont mind migráns, tífuszos, ájfónjuk van és nem érdemel könyörületet. A hajléktalanok is azok, csak az még sokszor büdös is, és ájfónjuk sincs!

Az sem zavarja, hogy a másik isten szerint lopni, hazudozni, országot kirabolni, szegényeket nem az út szélén hagyni, hanem az árokba rúgni bűn, és ráadásul „annak” az istennek köze sincs Felcsúthoz!

Incike nénit ez nem érdekli.

Nem érdekli, hogy nincs nyugdíja, csak alamizsnája. Hogy nem tudja kiváltani a gyógyszerét. Hogy télen csak 16 fok van a lakásában, mert így sem tudja fizetni a számlákat, de nem baj, mert amúgy is egészségtelen a túlzott meleg. Incike nénit nem érdekli az ideológia sem. Mit foglalkozik ő azzal, hogy jobb, vagy baloldal.
Ő azzal van elfoglalva, ha valahol bántják az ő istenét, ha valaki nem kétméteres, szálfatermetű Adonisznak, nem a népét a tengeren átvezető Mózesnek, nem az igazság bajnokának, nem szentéletű, földre szállt istennek tartja, akkor menni kell kommentelni, anyázni, dögöljmegezni, ha már géppuskázni nem lehet.
Természetesen mindezt a keresztényi szeretet jegyében.

Incike néni egy új magyar embertípus. Ő a HOMO ORBANICUS!

Tállai nem sz@rol, herótja van a kekeckedő kommentelőktől

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük