Hallgass a seggedre, szavazz a Fideszre!

Többek legnagyobb megrökönyödésére Schmidt Jenő, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének (TÖOSZ) elnöke még durvábbat szólt, mint a napokban a seggére ellenzéki vezetőket vizionáló putnoki tanácselnök, Tamás Barnabás. Ámbár kérjünk gyorsan bocsánatot az egykori tanácselnököktől, akik hozzá képest kékvérűek voltak!

Támogatás csak a Fideszes településeknek jár.

Putnok első embere  (?) éppen a napokban beszélt összevissza – hittük akkor – arról  mi vár azokra a településekre, amelyek lakói nem a Fideszre szavaznak.

Fideszes polgármester: Lóf*szt fognak adni olyan területre, ahol nem fideszes a képviselő

Szerda reggel  a Klubrádióban a Települési Önkormányzatok Szövetségének elnöke – tehát egy igazi TÖOSZ “Hallja Kend” – nem csak megerősítette, de még tegy lapáttal  tett is kisbarátja eszmefuttatására.

Szerinte nem azért nem kapnak a rosszul szavazó települések pénzt, mert a regnáló kormánypárt ki akar tolni velük, hanem mert nem is jár nekik. gondolat menetét azzal támasztotta alá, amivel Kádár János az egypárt rendszert magyarázta, hogy “történelmileg így alakult”. Őrület, mégpedig a szó valódi értelmében, amit ez az ember megenged magának.

A “valagprojekt” – reakciók Tamás Barnabás képes-beszédére

Akik nem rájuk szavaznak, azokat támogassa az EU, pályázzanak oda, ők csak a magukéit tömik majd ki pénzzel. Nincs tehát más megoldás: meg kell buktatni a FIDESZ-t méghozzá már csak egyszerű, önös érdekből is.

 

Pálmai Tamás

További cikkek olvasása a szerzőtől, a nevére kattintva.

Egy hozzászólás itt: “Hallgass a seggedre, szavazz a Fideszre!

  • 2018.02.21 - 18:24
    Közvetlen hivatkozás

    Ha más a “valagprojekt” ma a menő,egy kiegészítés: hallgass az eszedre, SZARJÁL a fideszre !!!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük