Városi Kurír

A napi fontos…

Kerítésen innenKiemelt hírek

Dombegyházi horror az általános iskolában – 2018 Magyarország

Dombegyházi horror az általános iskolában - 2018 Magyarország
Hirdetés

Az alábbi facebook-bejegyzésre hívta fel figyelmünket egyik olvasónk. Nem ez az első eset mostanság, hogy erőfölénnyel való visszaélésről kapunk hírt, amit a tanterem zárt ajtaja mögé bújva követnek el tanárok, akiknek gyermekeink nevelése lenne a feladata.

Hirdetés
Hirdetés

“Minket is vertek….”

Nemrég adtunk hírt arról, hogy az ország Norbija miként vélekedik az iskolai testi fenyítésről. Cikkünk akkor megosztotta olvasóinkat, de az elsöprő többség felháborítónak, megengedhetetlennek tartotta a testi bántalmazás tényét.

Schobert Norbi: adjanak a tanárok akkora maflást, hogy leesik a gyerek feje…..

A most napvilágot látott esetről így számol be az érintett család:

“Történt egy eset a Dombegyházi Balsarati Vitus János Álltalanos iskolaban..jogi lépéseket megtettük de az igazgato helyetes azt bele beszelte az unokamba hogy “tanarneni nem ugy akarta” a tanarnő egy logopediai fejlesztes soran mert az unokam rossz volt a gyermek fejét a padba verte a kisfiu orra vere eleredt de nem tettek semmit a gyermek elsem akarta mondani! De eszre vettuk! Elvittuk orvoshoz is lat leletet vetetni ! Ma viszont kijott a papir hogy lenyegeben a “Tanarno” megusza buntetlenul a gyermek bantalmazast mert ők meguszhatjak! Azóta az unokam rendszeresen piszkalva van! Osszátok minnel többen kitudja kinek a gyermeke fog lekozelebb kovetkezni !! Ugyis azt hiszik meg usszák! ”

Gyerekverési útmutató, pelenkán keresztül ne üsse, mert nem érzi!

A bejegyzés alatti kommentekből szemezgettünk:

“Én eskü megértem a tanárokat. A gyereket kell megnevelni. Régen körmösöket kaptak pálcával de otthon nem mondták el mert még otthon is kaptak a gyerekek,na ezt add össze,vagy szorozd be,vagy vond ki. Ha a gyereket nem nevelik,az iskolában elszabadúl a pokol. És ha egy osztályban van 5 hülyegyerek akkor lehet még én is kiosztanék egy pofont.
Nevelni kell,ha már megcsinálták a kiscsávót.”

“Mi régen a naplóval kaptunk akkorát hogy egy percre még a kép is elment1f605????”

“Én az biztos hogy még a szart is kiverném belöle mit gondolnak hogy van hatalma más gyerekét bántalmazni szakadt volna le a két keze.megusza büntetlenül? Én addig ütném azcutcán mig az utolso levegöt venné 1f620????1f620????1f620????1f620????1f620????1f620????1f620????1f620????1f620????”

“Jól bele kell verni a tanár fejét a padba h tudja hol a helye..
Utána ha meg azse használ be kell mennia az ön kormányzatba feljelentést kell tenni az iskola ellen h nm csinál az igazgató semmitsem ez ellen + még azután h meg teted a fel jelentést meg kell várni iskola után és agyba föbe kell verni ugy látszik csak ez használ!!!”

Hirdetés
átver
Hirdetés

About Author

Comment here