A koronavírus kib@szottul létezik! A filléres papírmaszk meg a kézmosás nem fog megvédeni, főleg a karácsonyi teszkós hordáktól, akik az összes kasszában a TE nyakadba fognak beleköhögni!

Meg- és felrázó bejegyzést tett közzé pénteken a közösségi oldalán Dombóvári István humorista, amelyben arról írt, hogy ő, a felesége és tíz hónapos kisfiúk is elkapta a koronavírust. Annak ellenére, hogy be volt oltva és vigyázott is, nagyon megviselte a betegség.

Tényleg…?

A minap hallgattam a Klubrádióban a Bolgár-műsort, amiben egy első hallásra teljesen normálisnak tűnő hölgy arról beszélt, hogy már akkor beoltatta volna magát, amikor még ez a lehetőség csak korlátozottan állt rendelkezésre, ám amikor kiderült, hogy regisztrációhoz köti a kormány a vakcinabeadást, meggondolta magát mondván: az ő adatait ne kezelje Rogán és a minisztériuma. egyre nagyobb vehemenciával védte az igazát és én nem értettem, hogy miként hagyhatja valaki ennyire belemászni a politikát az életébe. Akkor, amikor egyértelmű, -de persze nem megbocsátható- hogy a regnáló mindent megtud arról, akiről akar, hogy érhet fel egy emailcím „eltitkolásának kísérlete” az emberélettel? Az említett hölgyhöz és követőihez remélem eljut Dombóvári István bejegyzése, amit szöveghűen közlünk:

„Elkaptam a koronavírust!

Mindig komolyan vettem, de nem hittem, hogy ilyen lesz. Be voltam oltva és vigyáztam, ahol csak tudtam és mégis. Velem együtt nagyon beteg lett a feleségem és a 10 hónapos fiunk. Soha, megközelítőleg sem voltam még ilyen beteg. Több mint egy hétig lebegtem 40 fokos lázban, már a tudatom sem volt tiszta. A feleségem ápolt engem, miközben a fiunk életéért rimánkodtunk, aki már inni sem volt képes.
Az én feleségem egy hős, egy amúgyis törékeny nőci, aki nagybetegen képes volt vigyázni ránk és minden éjjel virrasztani a kiskutyaként köhögő babánk betegágyánál, miközben én annyit tudtam hozzátenni, hogy hajnalokig delíriumban hörögtem.

Még mindig arról, a szaros koronavírusról beszélek ám, amiről a mémek szólnak!

Mikor nagy nehezen lement a gyilkos láz, jött a többi. A gyógyszerek szétcseszték a gyomrom és a covid nagyon komoly pusztítást végzett a tüdőmben. Még mindig alig kapok levegőt, rohadék egy érzés, hogy szívod, de nem jön! Túlvagyok egy hetes infúziós kúrán. Enni, állni sőt beszélni se nagyon tudok még, de már látom, hogy nem fogok meghalni! (bár a szövődmények még érkezhetnek)

Ha nincs a háziorvosom, Ladoniczky Zoltán, akkor belehalok, ez nem is kérdés. Ez a szar, jön, lát és visz mindent…. A KORONAVÍRUS KIBASZOTTUL LÉTEZIK!

Takarózhatsz majd ennél jobb sztorikkal, hitegetheted magad mindenféle olcsó konteóval, röhögd ki azokat akik elővigyázatosak, nyugodtan csináld, gyűjts vele jó sok lájkot.

A vírus meg majd figyel téged egy sötét sarokból és meg fog ölni!

Teljesen evidens, hogy OLTASD BE MAGAD!!! Ezt ÉN mondom, nem az Rtl, fidesz, Sorosgyörgy meg minden amit ilyenkor reflexből válaszként kapunk a mindentagadóktól!

A filléres papírmaszk meg a kézmosás nem fog megvédeni senkitől, főleg a karácsonyi teszkós hordáktól, akik az összes kasszában majd a TE nyakadba fog beleköhögni!

Legyél minél kevesebbet emberek között. Tudom, ez nem normális! De ez az időszak, ez a helyzet sem az!!! Az életetek múlhat minden apró döntésen!!!

Lemondom az idei összes fellépésem, nem látom biztosítottnak sehol azt, hogy a vírus ne terjedjen tovább!

További szeparáció nem megoldható!!!!

Könyörgöm nektek: tanuljatok a példámból! Majdnem elvesztettem mindent!!!

Akit zavar az őszinteségem vagy a véleményem, tudja hogy kell kikövetni! Komment nincs, kérdések sincsenek, ha mégis vannak, szakemberekkel beszéljétek meg, NE egymással!!!! VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!!!
Jó egészséget mindannyiótoknak!!!”

Kapcsolódó

 

A koronavírus kib@szottul létezik! A filléres papírmaszk meg a kézmosás nem fog megvédeni, főleg a karácsonyi teszkós hordáktól, akik az összes kasszában a TE nyakadba fog beleköhögni!

2 thoughts on “A koronavírus kib@szottul létezik! A filléres papírmaszk meg a kézmosás nem fog megvédeni, főleg a karácsonyi teszkós hordáktól, akik az összes kasszában a TE nyakadba fognak beleköhögni!

 • 2021.11.27 at 08:31
  Permalink

  Több ilyen írás kéne megjelenjen,hogy az emberek észbekapjanak. Remélem,Dombi,és a családja „gatyábarázódnak”,teljesen meggyógyulnak…

 • 2021.11.27 at 11:53
  Permalink

  BIZTOS EGY TÚLSÚLYOS SZÍV és ÉRRENDSZERI MEGBETEGEDÉSEKBEN GAZDAG CSALÁD…FŐJÉRE KELL HALLGATNUNK 2021-ben?!
  ÁLHÍREK v. HALÁLOS VALÓSÁG?!
  “Oltási botrány Szlovéniában – A palackokon a Placebo, Vax vagy KILL SHOT kódszámok szerepelnek!”
  Szlovéniából olyan hírek érkeznek, amelyek, ha beigazolódnak, elképzelhetetlen világreakciót váltanak ki.
  Ma az emberek a hazug propaganda áldozatai, és sejtelmük sincs arról, hogy egy előre megtervezett biológiai háború zajlik az egész emberiség ellen!!!

  November 20-án, szombaton az Egyetemi Orvosi Központ, Ljubljana Klinikai Központjának főnővére, aki az oltóanyag-ampullák beadásával foglalkozik és mindent irányít, felmondott, a tévékamerák elé állt és kivette az oltóanyagos üvegeket.

  Megmutatta az összegyűlt újságíróknak a palackokon lévő kódokat, amelyek mindegyikén az 1, 2 vagy 3 végszám szerepelt, majd elmagyarázta a számok jelentését:

  Az 1-es szám a placebót, a sóoldatot jelenti.
  A 2-es szám a klasszikus mRNS „vakcina”.
  A 3-as szám az ONC-gént tartalmazó RNS-pálca, amely az adenovírussal rokon, és amely többek között hozzájárul a rák kialakulásához.

  Ezeknek, akiket olyan fiolából szúrnak be, amelynek kódja a 3-as számra végződik, azt mondja, hogy akik kaptak belőle, azoknál 2 éven belül lágyrészrák alakul ki.
  Elmondta, hogy személyesen volt szemtanúja az összes politikus és mágnás oltásának, és mindannyian az 1-es számú készítményt kapták.
  A médiának azt mondták, hogy teljesen temesse el ezt a történetet, és jelenleg is heves erőfeszítések folynak az információ visszaszorítására.
  https://vk.com/video644727407_456239086
  https://www.napitema.com/2021/11/oasi-botrany-szloveniaban-palackokon.html?m=1
  https://vk.com/video644727407_456239102

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest