Dömötör a Fudan-elleni tüntetésről: a sikeres magyar oltási programnak köszönhető, hogy az emberek újra az utcán nyüzsöghetnek - Városi Kurír

Sorting by

×

Dömötör a Fudan-elleni tüntetésről: a sikeres magyar oltási programnak köszönhető, hogy az emberek újra az utcán nyüzsöghetnek

Ez is egy nézőpont! Álságos, amolyan fidesz-szemszög, de közel kétmillió hazánkfia örömmel hiszi el, hogy nincs probléma a Fudan-kampusz és az arra felvett temérdek hitellel kapcsolatban, amit az ő unokáik is nyögnek majd, hiszen az emberek a regnálójóvoltából csak “nyüzsögtek egy jót”. Mondanám, hogy hihetetlen, de nem az, sajna.

Hirdetés

Apa-kislány páros budapesti kalandja – Dömötör is cukisodna….

“A tüntetés az oltás ünnepe volt”

– állítja Dömötör Csaba, aki szombaton kislányával utazott fel Budapestre, ahol a csak úgy pezsgett az élet.

“Ma apás programot tartottunk a lányommal. Törlesztettem egy korábbi ígéretet, az új emeletes vonattal mentünk a Nyugatiig, majd fagyizót kerestünk a pesti belvárosban. Jó volt látni, hogy az ország fővárosa újra megtelt élettel. Nyüzsgés volt a teraszokon, sokan sportolni indultak, és volt, aki a baloldali tüntetésre igyekezett. Örülök, hogy megtehették.”

“A kormány ellen indulatosan felszólalók aligha értenek velem egyet, de a mai tüntetés az oltás ünnepe volt

Annak dönthetetlen bizonyítéka, hogy leküzdöttük a harmadik hullámot, ezért szabad a tánc, szabad a gyülekezés, szabad a tünti, újra zöld utat kap az élet.
Pár hónapja, a harmadik hullám zordabb napjaiban még nem tudtuk, hogy mikor jöhet el ez az időszak. Köszönet mindenkinek, aki az oltások megszervezésével és az oltási programban való részvételével segítette a küzdelmet. A teljes képhez az is hozzátartozik, hogy Európa több országában nemcsak, hogy tüntetni nem lehet, hanem mind a mai napig kijárási tilalmak vannak érvényben, na meg külterületi maszkhordási kötelezettség.

Azt is véssük halkan, de azért határozottan a jegyzőkönyvbe, hogy ha a mai felszólalók javaslatai alapján szerveztük volna az oltásokat, akkor ma nem lehetett volna tüntetést tartani. Legfeljebb személytelenül, online.”

A fagyit azóta behabzsoltuk, a tüntetésnek vége, de a város zajai nem csitultak el. Az ország újraindult. Milyen jó ez így. Sok millió ember munkája, türelme és kitartása van ebben. Köszönet érte.”

A kommentekből….

“Tüntetni is azért lehetséges, mert a Kormány időben lèpett és beszerezte a vakcinákat. Európa nagyrésze még a korlátozások között él. Magyarország újraindult!”

“Elnézést, de ez nagyon gyenge válasz a tüntetésre, s az ott elhangzott vádakra! . Ez a probléma megkerülése. Az emberek nagy része tájékozatlan, s erről nem csak ők tehetnek. Igenis, érdemben CÁFOLNI kellene az itt elhangzott vádakat! s elmagyarázni a valódi tényeket, nem pedig hagyni a “levegőben lógva” már megint! Az nem válasz, hogy ez a tüntetés az “oltás ünnepe” volt. Ilyen semmilyen válaszok miatt száradnak ránk a vádak!”

“Kedves Csaba! Teljesen igaza van, egyetértek. Az a baj hogy a ma tüntetők és társaik sajnos nem ezt látják, sőt…mondhatni az ellenkezőjét. Mindig belemagyarázzák miért hibás éppen a kormány, és nagyon sok (túl sok) embert megvezetnek”

“Mekkora egy vadmarha ez a Dömötör,ez még a vereséget is győzelemnek könyvelik el,hiába a kutyáktól ezt várják el! soha nem a kérdésre válaszolnak,erre a tüntetésre sem fogunk,normális elfogadható magyarázatot kapni!”

“A tüntetők meg lettek vezetve. Nem tudják hogy valójában kormány ellenes tüntetèsre hívták őket hogy a baloldal is megmutassa a “tömeget”. Szánalom”

“Jó, jó, de már mi jobboldaliak is szervezhetnénk valamit mert nekünk is van miért tüntetnünk, pl. A bolsevikgergő és elqró ellen.”

Kapcsolódó

 

fudan

Hirdetés
átver

3 hozzászólás

 • 2021.06.06 - 12:23
  Közvetlen hivatkozás

  Dömötör fiatalon nagyon elmaradott a világ tudástól, van mit bepótolnia. A realitást sem ismeri, ez még nagyobb baj.Örökké csak védekezni, előtte meg megcsinálni a bajt, de felelősséget meg nem vállalunk, ezt a korábbi magyar történelem szellemi nagyjai is megkérdőjeleznék, ha élnének. Aztán elődeink, nagy és szülő anyáink, akik a kis jövedelemből fizikai önfeláldozással nevelték fel az utodokat, ha kellett rőzsét gyűjtöttek az erdőben, ha kellett bérmunkát végeztek a földeken, hogy ne éhezzenek a gyerekeik, ők megbecsülték a kevéske kis pénzt, elképzelni sem tudnák, hogy egy következő generáció fiatalon minden tapasztalat nélkül felelőtlenül szórja ki az állam pénzét.Dömötörnek érdemes lett volna a pénzügyi ellenőrzést megszervezni, és nem önmagát dicsőíteni, előbb söpörjön a maga portáján, utána hivatkozzon más ország védettségére, volt itt elég baj a járvány idején az elmaradt operációkkal, stb.4000 orvos hiányával, kevés lélegeztető szakorvos és felesleges lélegeztető gépek több száz milliárdos vesztesége, de majd az egészségügy is megszólal a maga terhelő, nehéz szakmájával.ők ugyan áldozattal helyt álltak, mégis gyanusnak találtattak, mert katonaság vette őket körül.,és újságírók nem léphettek be a kórházba.

  Válasz
 • Visszajelzés: Gulyás Gergely meglepő kijelentése: lesz népszavazás a Fudan-ügyről! - Zavar az erőben, vagy Lenin-tangó? - Városi Kurír

 • 2021.06.07 - 03:40
  Közvetlen hivatkozás

  16 évet elvett a tisztességes média elzabrálásával, beszántásával tőlünk Orbán Viktor! Ezért 2022 ben elvesszük tőle a hatalmat, elszámoltatjuk Őket és az Európai Ügyészséghez csatlakozunk a törvényes kivizsgálás érdekében.
  Megszűntetjük az igazságtalan levélszavazatok lehetőségét, elfogadjuk a nyugaton dolgozó honfitársaink levélszavazatát. Feloldjuk Orbán titkosításait és visszavesszük az ellopott vagyonokat. Új Köztársaságot hozunk létre. Megteremtjük a Szabad Médiát. Az Igaz Szó kap lehetőséget. Megbecsüljük az egésszégügy és az oktatás dollgozóinak fáradságos munkáját.
  Megszüntetjük az igazságtalan kilakoltatásokat, a Devizahitelesek sanyargatását. Elszámoltatjuk a Bankokat, benne a Magyar Nemzeti Bankkot is.
  Létrehozzuk az Egyház és az Állam tényleges szétválasztását. Erősítjük a Független Bíróságokat! Igazi Közmédiává tesszük a Kossuth Rádiót. Felmondjuk a Külhoniak nyugdíját, Szavazási csalásait.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.