Döntött a Kúria, szabad a gazda! – Ki kell adni mire költötte combos repi-kerettét Hegedűs Zsuzsa miniszterelnökei megbízott

Hosszú ideje az egyik legmegosztóbb miniszterelnöki megbízott dr. Hegedűs Zsuzsa akit Orbán Viktor azzal bízott meg, hogy foglalkozzon a hátrányos helyzetű honfitársainkkal. Úgy tűnik most eljött az “igazság pillanata”!

A kabinetiroda beintett

Bár a Miniszterelnöki Kabinetiroda annak idején megtagadta a kért információk kiadását, a Kúria a Demokratikus Koalíciónak adott igazat, és úgy határozott, hogy Hegedűs Zsuzsa reprezentációs költései közérdekű adatnak számítanak – jelentette be a DK közleményében.

A DK még 2017-ben indított pert azért, hogy a nyilvánosság is megtudhassa, Hegedűs Zsuzsa hátrányos helyzetűekkel foglalkozó miniszterelnöki megbízott mire költi a havi nettó 920 ezer forintos tiszteletdíján felül neki juttatott havi átlag 136 ezer forintos reprezentációs összeget. Sajtóhírek szerint ebből csak 2016-ban másfél millió forint ment el éttermi számlákra.

Szerinte megszűnt a rendszerszerű gyerekéhezés Magyarországon

A Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítvány elnökéről korábban az is kiderült, hogy két szolgálati autót is használ, a gyerekéhezés ellen küzdő miniszterelnöki főtanácsadót két Audi A6-os szállította.

Hegedűs Zsuzsa azzal is borzolta a kedélyeket, hogy az RTL Híradónak nyilatkozva kijelentette, hogy a szegény családoknál tulajdonképpen nem is éheznek a gyerekek, mivel szerinte a szülők „ha kell, lopnak is”. Hozzátette, olyan nélkülöző családban, ahol nincs alkohol- vagy drogprobléma, nem fordul elő, hogy a gyerek délután 4 és másnap reggel között ne kapna enni. Hegedűs korábban azt hangoztatta, hogy az Orbán-kormány felszámolta a rendszerszintű gyermekéhezést Magyarországon. (Népszava)

Hegedűs

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük