Dopeman rossz passza – pár hét alatt egy zuhanó tégla és egy autóbaleset

Dopemanra rájár a rúd. Pénteken délután frontálisan ütközött Dunakeszin, a Pálya utcában.  A rapper a barátnőjével utazott egy Audiban, amikor egy Suzuki a másik sávból beléjük hajtott.

Jobbulást!

A baleset hírét Dopeman testvére, Pityinger Péter is megerősítette. Mint elmondta, Dopemant mentővel kórházba kellett szállítani, mivel komoly térdsérülést szenvedett, ezen felül a kezén égési sérülések vannak, és a fejét is beütötte, amikor kinyílt a légzsák. A Suzukit vezető idős hölgyet is állítólag mentővel kellett kórházba szállítani, Dopeman barátnőjének pedig nem esett baja.

Pityinger Péter elmondta, hogy a baleset után telefonon érte el testvérét, aki szerint a Suzukit vezető hölgy valami miatt nem tudta irányítani az autóját, ezért hajthatott beléjük. Dopeman autója totálkárosra tört. Péter azt is elárulta, hogy Dopemant valósággal üldözi a balszerencse, két héttel ezelőtt egy tégla zuhant rá a Váci utcában.

A 24.hu-nak András Tamás, a Pest Megyei RFK szóvivője megerősítette:

18:44 magasságában két személyautó ütközött Dunakeszin. A Suzukiban egy hölgy, az Audiban egy férfi sérült meg, akiket mentővel kórházba szállítottak. A helyszínen a rendőrség megkezdte a helyszíni szemlét, a baleset körülményeit a továbbiakban a Dunakeszi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Jobbulást mindenkinek!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest