Dózsa (plakátfiú) László az MTVA-ban inzultált politikusokról: “lerugdosnám őket a színpadról”

Hősünket, Dózsa Lászlót az hozta ki a béketűrésből, hogy az MTVA székházba zárt képviselők és képviselőnők szerinte színészi alakítása nem ütötte meg az általa képviselt toronymagas művészi fokot. Találós kérdés: Ön szerint melyik két állítás nem igaz a mondatban? Igen, bizony: a képviselői színészkedés és a kiugró tehetség, amivel ’56 hősét(?) illettük.

A történet dióhéjban:

Még a tévészékházban történt hétfőn, amikor az ellenzéki politikusok bent voltak a Kunigunda utcai épületben. A korábban a biztonsági őrök által kamerák előtt lebirkózott DK-s Varju László megint kijátszotta az őrök figyelmét, és feljutott az emeletre, ahová a többi politikust nem engedték fel. Hogy itt mi történt, azt nem tudni, mindenesetre Varju a Facebook-live-os közvetítésben a földön feküdt, és azt állította, hogy öten leteperték. A többi képviselő megpróbált hozzá feljutni, de az őrök elállták az útjukat.

Varju László gyors üzenete a Városi Kurírnak

Erre találták ki a képviselők, hogy tiltakozásul arccal a föld felé fordulva l a földre a lépcsőt eltorlaszoló őrök elé.

A fidesztől kicsit sem távol álló facebook csoportok megosztani egy videót, amiből kiderül, hogy a földre fekvés ötlete Bangóné Borbély Ildikóé volt, mert szerinte az “nagyon erős kép” lesz. Ami valóban nem árt egy tiltakozásnál. Nem mellesleg a demonstráló képviselők nem állították, hogy a biztonsági őrök kényszerítették őket a földre.

A folytatásban: Hogy jön Dózsa László Schmidt Mária kedvenc  ’56-os “forradalmára” képbe?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük