Sorting by

×

Dr. Kunetz: a háziorvosokkal dobatják a szemétbe az oltóanyagot, hogy ne a kormánynak kelljen?!

A háziorvosi oltási hétvége ötletével többször foglalkoztunk úgy a döntéshozók indokait elemezve, a doktorok szemszögéből és nem utolsó sorban az oltást beadatni hajlandók oldaláról. Kunetz Zsombor doktor egészen új megvilágításba helyezte az akciót.

“Elkezdődött a teljesen feleslegesen elrendelt “háziorvosi hétvége”

Teljesen felesleges, hiszen a háziorvosok nagyobb része eddig is oltott, és nem látni azt a tömeget, amely a kormány oltásellenes propagandája ellenére éppen sorba állna oltásért, valamint az oltópontok most is működnek.

Sajnálatos módon az elrendelt, kötelező oltási hétvége nemcsak felesleges, hanem rendkívül káros is lehet.

Hiszen egy csomó fel nem használt oltóanyag kidobásához vezethet. Mégpedig azért, mert amennyiben megjelenik a háziorvosnál egy oltást igénylő, úgy ki kell nyitni az ampullát (amely 6, 10, vagy 20 adagos), és amennyiben aznap még nem tud az orvos ehhez az egy emberhez – oltóanyagonként és oltottsági állapottól függően – öt, kilenc, vagy tizenkilenc oltásra vágyakozót rendelni, akkor megy az egész adag a lecsóba.

Márpedig nem fog tudni, hiszen már mindenkit felhívtak, aki oltást akart, a második, harmadik körös betegek meg nem nincsenek annyian, hogy ne a pazarláshoz vezessen ez az ámokfutás.

Amelynek egyébként lehet, hogy pontosan ez az értelme, az oltóanyag pazarlás, azaz az oltóanyag háziorvosokkal való kidobatása

Mégpedig azért, hogy ezt ne a kormánynak kelljen megtennie – közvetlenül is bizonyítva az oltásellenes magatartásukat.

Igaz lehet ez annak ellenére is, hogy az OGYÉI az Európai Gyógyszerügynökség határozata alapján megemelte a az oltások felhasználási idejét, amelyek most így maximum március 31-i használhatóak fel.”

Dr. Kunetz Zsombor közösségi oldala

 

A kommentekből….

“Mindegy ha romlott csak vigyék,már minden mindegy ami eddig tíltott volt?”

Kunetz doktor: “baromira nem romlott, sőt! Éppen azért volt először rövidebb a határidő, mert a biztonság mindent felülír, most egy csomó egyéb kísérlet után, és engedélyezési procedúra után emelték a felhasználhatóságot.”

“Én azért örülök,hogy a biztonságosabb időben kaptam meg az oltásokat”

Kunetz doktor: “higgye el ez most is abszolút biztonságos, semmi különbség nincsen akkor és most”

“Szabad kérdezném, hogy miért nem mondanak ellent annak, hogy lezajlott Covid betegség után azonnal beadhato a teljes oltási sor?! Ön is ezen a véleményen van? Ha nem, vajon miért nem ad ennek hangot?????”

“Ma kaptam a háziorvostól kör e-mailt, hogy jelezze, aki oltatni akar, ne kelljen feleslegesen rendelni oltóanyagot, ne menjen kukába.”

“A kormány miért lenne oltásellenes??? Teljes erőből propagálják, munkáltatók által kötelezik.”

Csak úgy…..

Összetapadt, szakadt, elszíneződött kesztyűk kerültek az egészségügyi intézményekbe

– derült ki abból az írásbeli válaszból, amit Pintér Sándor belügyminiszter adott Vadai Ágnes DK-s országgyűlési képviselő kérdésére. Pintér Sándor szerint szennyeződés miatt nem kaptak jelzést az egészségügyi intézményekből, a kifogásolt tételeket pedig minden esetben kicserélték.

A 444.hu számolt be róla még december elején, hogy sárgás foltok, itt-ott szakadások láthatók azokon az egyszer használatos kesztyűkön, amelyeket a munkájukhoz kaptak az egyik magyar kórház orvosai.

A cikk szerint más egészségügyi intézményekbe is kerülhettek a hibás termékekből, egy videó is készült arról, ahogy egy dobozból veszik ki sorra a kesztyűket.

A kesztyűket felfedező orvos akkor azt írta a lapnak, hogy korábban nem találkozott ilyen típusú elszíneződéssel, de ezek a kesztyűk pont úgy néznek ki, mint azok az újnak tűnő, valójában használt, esetenként véres gumikesztyűk, amikből több millió kerülhetett az Egyesült Államokba még októberben egy thaiföldi üzemből. A gyárban szennyezett kesztyűket festettek át kékre, hogy aztán exportálják őket. (forrás)

Dr. Kunetz: a háziorvosokkal dobatják a szemétbe az oltóanyagot, hogy ne a kormánynak kelljen?!

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.