Dr. Kunetz: Kásler Miklósnak ezt hozza a Mikulás, üres miniszteri posztot….

Szerdai hír, hogy a veszélyhelyzetben nem a múlt szerdán már rendeletben megnevezett országos kórház-főigazgató, Jenei Zoltán irányítja majd a kórházfenntartó csúcsszervezetet, hanem „az Operatív Törzs vezetőjeként kijelölt rendészetért felelős miniszter”, Pintér Sándor belügyminiszter.

Így regnál Kásler….

Pintér feladata a veszélyhelyzet alatt a következők lesznek:

 • A miniszterelnök jóváhagyásával normatív utasításban kiadni az OKFŐ szervezeti és működési szabályzatát.
 • Javaslatot tenni a miniszterelnöknek az országos kórház-főigazgató kinevezésére vagy felmentésére.
 • Megállapítani a főigazgató illetményét, valamint gyakorolni a főigazgatóság alá tartozó egészségügyi intézményekben dolgozók feletti munkáltatói jogokat.

A veszélyhelyzet jelen állás szerint 2021. február 8-ig tart, de nem látható előre, hogy Kásler Miklósnak milyen faladot szán Orbán Viktor “békeidőben”.

Kunetz doktor közösségi oldalán fejtette ki véleményét:

“Tehát akkor Orbán Viktor megmagyarázhatatlan vonzalma az egyenruhás fegyveres férfiakhoz beteljesedett az egészségügyben is.

Először egy volt rendőrt nevez ki Országos Kórház Főigazgatónak, majd most a veszélyhelyzet ideje alatt az egész Országos Kórház Főigazgatóságot átadja a szintén exrendőr belügyminiszternek. (Népszava szúrta ki a Közlönyben) Ezzel a nemes egyszerű mozdulattal egyébként szinte az egész egészségügyi ellátórendszert betolta a miniszterelnök a belügyminiszter alá.

Lesz ám rend, fegyelem, figyelem, meg nyilván parancsszóra teremtett ellátószemélyzet is.

Egyben biztosak lehetünk statisztikailag minden a legnagyobb rendben lesz.

Kásler Miklósnak meg ezt hozza a Mikulás, üres miniszteri posztot, hiszen így már az EMMI-nél szinte alig maradat valami.”

kigyuladt

2 hozzászólás

 • Avatar
  2020.11.25 - 17:40
  Közvetlen hivatkozás

  ….. és akkor most Kásler, mint egy haszontalan,funkció nélküli díszpinty fog “funkcionálni” jónéhány milliós fizetésért? Ha egyszer nem felel meg, miért nem rúgja ki Orbán, mint a többi haszontalan egyedet?

  Válasz
  • Avatar
   2020.11.25 - 22:01
   Közvetlen hivatkozás

   Mert a pufok focista betartja a kegyeltjeivel szemben a sajat igeretet: “senkit sem hagyunk az ut szelen”…. Hogy rughatna ki kaslert, amikor SENKIT sem rug ki a kornyezetebol, legfeljebb athelyez, magasabb beosztasba tesz, dupla fizuert. A fo”basi szamara teny, hogy korulotte csak jo elvtarsak, hithu parttagok lehetnek – legyenek akar a leghulyebbek, legsotetebbek, legdilettansabbak is – ha egyszer az Eloisten kinevezte oket, akkor legfeljebb mas cimket kapnak, de nem sullyesztot. Igy fizeti a magyar nep orban mellefogasait egyre tobb penzzel.

   Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük