Sorting by

×

Dr. Kunetz: amikor kiderül az EMMI vezetőjéről, -Kásler Miklós- hogy hazudik, akkor vajon elkövet-e bűncselekményt, vagy etikai vétséget?

A címben szereplő kérdést Dr. Kunetz Zsombor orvos, egészségügyi szakértő tette fel közösségi oldalán, ahol dokumentumokkal bizonyította Káslerrel kapcsolatos állítását. Feltehetően bíróság elé nem citálható ezek alapján, de orvosi, miniszteri, emberi megítélését mindenképpen befolyásolnia kell a ténynek. Hogy ezek után lemond-e, ahogy azt a miénknél fejlettebb demokráciákban teszik, vagy ez a tette is a feledés homályába merül, az csak rajtunk, a munkáltatóin és persze a kormány megítélésén múlik. Mindenesetre meggondolandó, hogy ezután komolyan vehető-e, amit mond.

Kásler milyen mozit néz?

Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere ugyanis nemrég azt állította:

“Németországban a daganatos betegek diagnosztikai és terápiás ellátását felfüggesztették. Ilyen Magyarországon egyetlen pillanatig sem fordult elő.”

(5 perc 58 másodperctől….)

Kunetz Zsombor azt írta,

“Az Orvosi Kamara Etikai Kollégiumának az elnöke is utánajárt ennek az állításnak, és egyenesen

megkérdezte a a németországi onkológiai társaságot arról, hogy valóban felfüggesztették-e a daganatos betegek diagnosztikai és terápiás ellátását?

Nos ,a válasz önmagáért beszél:

“𝐍𝐞𝐦 𝐭𝐮𝐝𝐣𝐮𝐤 𝐦𝐞𝐠𝐞𝐫ő𝐬í𝐭𝐞𝐧𝐢 𝐚𝐳𝐭 𝐚𝐳 á𝐥𝐥í𝐭á𝐬𝐭, 𝐡𝐨𝐠𝐲 𝐍é𝐦𝐞𝐭𝐨𝐫𝐬𝐳á𝐠𝐛𝐚𝐧 𝐟𝐞𝐥𝐟ü𝐠𝐠𝐞𝐬𝐳𝐭𝐞𝐭𝐭é𝐤 𝐚 𝐫á𝐤𝐛𝐞𝐭𝐞𝐠𝐞𝐤 𝐝𝐢𝐚𝐠𝐧𝐨𝐬𝐳𝐭𝐢𝐤𝐚𝐢 é𝐬 𝐭𝐞𝐫á𝐩𝐢á𝐬 𝐞𝐥𝐥á𝐭á𝐬á𝐭.”

Ezek után egyértelműen kiderült, hogy Kásler Miklós hazudott, nem szavahihető, így minden eddigi állítása is megkérőjelezhető, méltatlan közéleti funkció betöltésére és szerintem az orvosi hivatás művelésére is.”

A kommentekből….

“Én mint Hamburgban élő magyar állampolgár,csak alátámasztani tudom a fentieket…sőt szervátültetések is vannak folyamatosan…nemsokára a világhírű hamburgi UKE-n,(Uniklinik Eppendorf) élődonoros műtétje lesz egy szombathelyi 8 hónapos kisfiúnak…drukkolok neki!”

“Lemondani, azonnal. Egy miniszter, aki hazudik vonja le a konzekvenciákat.”

“Az csak erős demencia! Semmi más Elhiszi amit mond! Lásd 10 parancsolatos hülyesége”

“Elkövet. De következménye csak annyi van, amennyi a maszk nem viseléséért jár. Még pirulás sincs.”

 

Dr. Kunetz: amikor kiderül az EMMI vezetőjéről, -Kásler Miklós- hogy hazudik, akkor vajon elkövet-e bűncselekményt, vagy etikai vétséget?

átver

Egy hozzászólás itt: “Dr. Kunetz: amikor kiderül az EMMI vezetőjéről, -Kásler Miklós- hogy hazudik, akkor vajon elkövet-e bűncselekményt, vagy etikai vétséget?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.