Dr. Kunetz: nincs ingyenebéd, még akkor sem, ha Magyarország miniszterelnöke úgy gondolja, hogy felül tudja írni a fizikai- és biológiai valóságot!

Miközben a közvetlen szomszédaink óvatosságra intik a lakosságot, mert felelősen gondolkodva tudják, hogy a közelgő -vagy már meg is érkezett- negyedik hullám ellenszere az oltáson kívül a tudatos odafigyelés, a tesztelés lehet, addig Magyarországon illiberálisan kezeljük ezt az ügyet is, amúgy hátrafelé nyilazósan. Teltházas meccset, világkiállítást, Eucharisztikus Kongresszust nyomatunk, perig nyilvánvaló: nincs ingyenebéd!

“Tegyünk rendebe itt valamit!

“Nem, nem vagyok hajlandó azon vitatkozni, hogy forog-e a Föld. Azon sem, hogy gömb alakú-e (A gömb jó közelítés, mivel a lapultság alig 0,33%-os Wikipedia ). És azon sem, hogy a maszkviselés az alkalmas-e a SARS-CoV-2 fertőzés megelőzésére, mint ahogyan arról sem, hogy az Európai Gyógyszerügynökség (EMA) által bevizsgált és jóváhagyott oltások hatékonyak-e”

– kezdte közösségi oldala bejegyzését Kunetz Zsombor doktor.

“Ezek számomra ténykérdések, még akkor is, ha Magyarország miniszterelnöke úgy gondolja, hogy felül tudja írni a fizikai- és biológiai valóságokat politikusként.

Bárki, akinek nem felelnek meg a fenti állítások és az évszázadok alatt megismert, bizonyított tényekkel szemben más, olyan elképzelése van, amit bizonyítani nem tud, az kérem ne is olvasson tovább. Nincs miről beszélnünk.”

A járványkezeléssel kapcsolatban, olyan nincs, hogy semmit nem teszünk és megússzuk,

ebben az esetben számolni kell az erősebb mortalitási rátával, ami nem 30 ezer halottat fog jelenteni, és azon milliókkal, akik az egészségügy túlterheltsége miatt nem kapnak ellátást. Ezt láthattuk a 2. és a 3. hullámban.

Nincsen ingyenebéd

Azonban, ha időben védekezünk, akkor van esély arra, hogy a komolyabb és erőteljesebb intézkedéseket ne kelljen bevezetni. Esély van erre, nem ígéret. Éppen ezért elengedhetetlen lennének a következőek:

 • szűrés,
 • tesztelés, ennek ismeretében dönteni a maszkhasználat ismételt bevezetéséről,
 • megfelelő távolságtartás, és a
 • minél nagyobb átoltottság elérése az EMA által jóváhagyott oltóanyagokkal.

Ezekkel az intézkedésekkel talán, talán megelőzhető lenne a későbbi lezárás.

Nincsen ingyenebéd

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Mindennek ára van a lezárások elkerülésének ez lehet az ára.

Még akkor is, ha Orbán szerint Föld forgását Soros pörgetése biztosítja. Persze értem én: mi lenne a Vadászati Kiállítással, vagy az Eucharisztikus Kongresszussal, ha tesztelnénk?”

 

ingyenebéd

3 thoughts on “Dr. Kunetz: nincs ingyenebéd, még akkor sem, ha Magyarország miniszterelnöke úgy gondolja, hogy felül tudja írni a fizikai- és biológiai valóságot!

 • 2021.08.24 at 15:23
  Permalink

  Kunetz doktor meg is valaszolta az utolso mondatban, hogy mi is a problema: valoban, mi lenne ezekkel a tomegrendezvenyekkel, hogyha elkezdenenek VALOBAN tesztelni, meg tobb propagandat forditananak az oltasokra, es vegre azzal oltanak be az embereket, amivel azok akarjak, es egyaltalan: mi lenne, ha vegre az egeszsegugyre is es a benne dolgozo szakemberekre is sokkal jobban odafigyelnenek?

 • 2021.08.24 at 16:47
  Permalink

  Sajnos nekünk ilyen elmeroggyant kormányt dobott a gép, akiket semennyire sem érdekel a szakemberek véleménye, ők, illetve orbán dönt mindenről a vírussal kapcsolatban is. Hogy elpusztul a fél ország? Hol érdekli ez orbánt? Neki a saját, a haverok, és a pereputtyának az érdekei diktálnak. Októberig kuss a vírusnak, mert akkor lesz a tökfelesleges, soha meg nem térülő vadászati felfordulás. Nincs még egy ilyen ország, ahol a vezetők százmilliárdokat sz@rhatnak el a saját hobbijukra, miközben le van pusztulva az ország. Ennek a maffiabandának jövőre takarodnia kell, mert ha maradnak, abba bele döglik a nép. Már így is Európa szegényháza vagyunk. Erre volt képes orbán a 11 év alatt

 • 2021.08.24 at 18:07
  Permalink

  https://privatbankar.hu/cikkek/makro/mi-van-most-a-svedekkel-megneztuk-hol-tart-a-kulonutas-modell.html
  Mi van most a svédekkel? Megnéztük, hol tart a különutas modell
  A karanténmentes Svédországban a lakosságszámhoz mérten kevesebben haltak meg Covidban, mint az EU-ban vagy itthon, de többen, mint más skandináv országokban. A svédek ugyanakkor holisztikusan kezelik a kérdést: szerintük a karantén hiánya gazdaságilag és társadalmilag megtérül. Az iskolák végig nyitva tartottak, a GDP kisebbet zuhant az uniós átlagnál. Egy helyi magyar, Gonda Zsuzsanna lapunknak azt mondta: korlátozások ott is vannak, de a szabad élet fennmaradt.
  ***
  Akkor hogy is állunk ezzel a kérdéssel mucuska (csipetke), de kérdezhetném Dr. Kunetz elvtitől is ?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.