Dr. Novák Hunor eddig még nem hallott információkat oszt meg a koronavírusról!

Hazánkban is tombol a koronavírus-járvány, egyre többen kerülnek kórházba és lélegeztetőgépre is. Az első hullámhoz képest a mostani, második hullám adatai sokkal rosszabbak. Egy gyermekorvos, dr. Novák Hunor a Facebook-oldalán bejelentette, hogy új, valós számokat ismertet.

A szakember egy interjút készített egy elismert hazai professzorral, az információkat holnap este 8 órakor publikálja az oldalán, akinek a nevét anonimizálni kellett.

Ezt azért kellett megtennie, mert az elismert szakembernek megtiltották, hogy bármiféle nyilatkozatot adjon a témában

Novák Hunor méltatlannak és álszentnek nevezte az esetet, mivel a minisztérium engedélyt adott a szabad információáramlásra, ám ennek ellenére is megtiltották az interjúk adását. Azt azonban kiemelte, hogy nem szabad az egészségügyből politikát csinálni. ,

,Semmiféle kétségem nincsen afelől, hogy ha most éppen a baloldal lenne kormányon, akkor máshogy történnének ezek a dolgok.”

Állítja, hogy mindenkinek joga van ahhoz, hogy valós és korrekt információkat kapjon, és csak az őszinte beszéd vihet előre.

,,A holnapi napon nagyon érdekes dolgot fogok közzétenni, érdekes adatokat és még érdekesebb stratégiai döntéseket”

>>> Friss hírek! <<<

Lovász

Egy hozzászólás itt: “Dr. Novák Hunor eddig még nem hallott információkat oszt meg a koronavírusról!

  • Avatar
    2020.12.07 - 22:35
    Közvetlen hivatkozás

    Hunor, Hunor,…. Ha mar a birtokodban vannak ezek a durva adatok, mi tart vissza attol, hogy MOST kozold? Te eppen ugy visszatartod ezek szerint a valos adatokat, mint a fidesz? Talan nem kene Honthy Hannasan primadonnaskodnod – MOST kellene megosztanod ezeket , hatha egy korabban jott infoval embereleteket lehetne megmenteni!!!! Pedig eddig csak jot lehetett rolad elmondani, …:(

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük