Herczeg Zoltán: drága Tesókáim, ott a kezetekben a mikrofon! Bele lehet üvölteni, hogy ébredj fel, vedd kezedbe a sorsod!

Túl sok drága, zenész dezsvérem, dj, technikus, road, fényes, hangos, zeneiparos sajnos nemigen reagált érdemben tegnapi posztomra, pedig elsősorban nekik szólt volna az írás. Egyelőre elmaradt a zenész szakmai kommentáradat, az érdemi konzultáczió a kérdésben.

Helyette gulyás gergely oldotta fel a pandémiát, ill. pardon, polémiát

azzal, hogy az alkohol ugye, az a kurva alkohol! Meccsen sose, koncerten mindig. Érthető, tényleg, hogye znekünk nem jutotta zeszünkbe… Buták vagyunk. Már megint.

Ennél jobban semmi nem mutatja a gonosz, aljas, utolsó, cinikus szándékot, amiről tegnap beszéltem: KUSS A NEVETEK, mert nekünk (értsd: fidesz maffia) kell ez az ágazat is a divat, a turizmus, a vendéglátás, az ipar, a mezőgazdaság, az oktatás, az egészségügy, és úgy általában minden mellett, ami ebben az országban bármilyen profitot termel, amiből pénz (és/vagy egyéb hatalom) van, és amivel be tudjuk végre fogni a mocskos pofátokat büdös parasztok, de végleg!

Tehát nekünk mindent, nektek semmit!

Ez lenne a NERdszer lényege, ha tegnap nem fogalmaztam volna elég világosan. Ahogy én látom, a budapesti és az országos vendéglátóipar, szórakoztatóipar újraelosztása zajlik, röviden: megszerzése, ellopása, kizsarolása, elvétele. Kivéreztetjük, szétkúrjuk, összeroppantjuk, majd szaré-hugyé felvásároljuk. Ismerős ez ugye? Ugyanígy zajlik az egész ország felvásárlása, vagy kényszerrel pl. a NAV által, vagy 3-4-5-szörös áron az eredeti management (eladdig tulajdonos) megtartásával, akik jó pénzért tovább üzemeltetik a bezsákolt vállalkozást, de onnantól már nekik ketyeg. Ez és így megy itthon tíz éve szisztematikusan. Ez a NER. Az ún. „nemzethy burzsoázia” létrehozása lopással, csalással, fondorlattal, aljassággal, g..ciséggel a tőlünk ellopott adópénzekből, amik ugye valahogy „elveszítették közpénz jellegüket”. Most ti jöttök. Zeneipar. Einstand.

POFEBEKUSS! Ez így már világos, érthető?

A megoldás -véleményem szerint- egy 30-40 ezres zeneipari közösség erejéből, hogy nem csak a számokban, dalokban harcoltok, hanem a valóságban is.

A színpad, a mikrofon hatalmas fegyver, sokkal nagyobb, mint ti azt gondolnátok!

A fidesznek nincs 30-40 ezres párttagsága, a párt néhány száz vagy ezer tolvajból és ennek asszisztenciájából áll. Ti sokkal többen vagytok és sokkal erősebbek, csak még nem tudjátok!

De ha mától minden egyes színpadi előadó előadja, mi zajlik ebben az országban, felnyitják rajongóik, tehát végső soron a választók szemét, akkor lesz változás, akkor majd másként szavaznak a népek.

Más kérdés, hogy az ún. ellenzéki oldalon se igen akad kire szavazni.

Az ellenzéknek csúfolt parlamenti csürhe (és itt megint hatalmas TISZTELET A NÉHÁNY FÜGGETLEN KIVÉTELNEK!), akik végig asszisztálták ezen tíz évet és serényen részt vettek ezen maffia állam létrehozásában, valóban nem vállalható, nem alternatíva. De még mindig ott a színpad, a mikrofon, bele lehet mondani, hogy a nép ti vagytok, a dolgozók, alkotók, szavazók, állampolgárok ti vagytok, és ti vagytok felelősek a saját sorsotokért, senki más, se orbán, se gyurcsány, se dk, se fidesz!

Nektek kell megváltoztatni a Hazát, elsőként benne saját magatokat!

Bele lehet mondani jó hangosan a dübörgő hangfalakba,

hogy a saját magad ura vagy, hogy felelős vagy az életedért, a döntéseidért, a jólétedért, senki más nem fogja ezt helyetted megcsinálni soha!

Bele lehet üvölteni a mikrofonba, hogy ébredj fel, vedd kezedbe a sorsod,

ne az államtól várj segítséget, alamizsnát, 50.000-s közmunkát, szart-hugyot, hanem fogj össze a melletted állóval, fogjatok kezet, öleld meg, üljetek le, beszéljétek meg, hogyan lesz a legjobb, hogyan tudnátok együttműködni, miből lesz bevétel, miből lesz vállalkozás, miből lesz megélhetés, hogyan tudnád a másikat segíteni, támogatni, összedolgozni.

Hogyan válassz magadnak megbízható, értelmes, lojális, szabad és független, de leginkább Érted dolgozó, Téged támogató, Téged képviselő vezetőt?

Hogy végeredményben „Te vagy a nép”! Te vagy az állam(polgár), hogy Te építed a Hazát velem, velünk, együtt, civilek, alkotók, építők! Ébredj fel végre! Gondolkozz! Alkoss!

Segítünk! Segítek! Meg tudjuk csinálni, ha akarjuk! Igen, mi, 5-6-7 millió gondolkozó, cselekvő, aktív élet. Összefogva, kitalálva, lefektetve, aláírva, beleegyezve, közösen, erősen, hittel és lélekkel! Ez a mi életünk. Most élünk, most kell boldognak lennük és most kell érte tennünk, még ma!Ezt mind bele lehet mondani a mikrofonba, a hangfalakba, minden koncert előtt és után és közben!

Ez nem más, mint oktatás-nevelés!

Mert ti vagytok az ikonok, ti vagytok a példaképek, a modern kori szórakoztatóipai istenek, rátok figyelnek, titeket hallgatnak. Így válik a zenei, elvi, eszmei harcból valódi küzdelem, valódi változás, valóságos harc! Összeül, kitalál, megtervez, létrehoz, koordinál, megvalósít, megcsinál, együtt örül! Hosszú meló! Irtó fáradtságos és kíméletlen. De megéri! Áldozatok is lesznek. Hatalmas áldozatok! Állami tíz és százmilliók bukhatnak. Igen! Áldozatok nélkül nincs eredmény! Erről is szoktatok énekelni, úgy emlékszem, mint ahogy a „harcról”, „küzdelemről” is elég gyakran!

Hát akkor hajrá drága Tesókáim, hozzatok ti magatok is áldozatot,

harcoljatok ti magatok is mikrofonnal és gitárral! Ha így lesz, lesznek értelmes vezetőink is, magától kitermeli a kiművelt emberfők tömege! Oktatás-nevelés a színpadról! Lesz kire szavazni, lesz kiért dolgozni, lesz kivel együttműködni, lesz nyugat európai fizetés, lesz modern oktatás, lesz modern egészségügy, lesz modern energiagazdálkodás, lesz modern jövőkép, lesz modern élet és bőség, boldogság! És kurvára lesz 10.000 Ft minden hétvégén akár kétszer is a koncertbelépőre a felvilágosult rajongó (lásd: érett szavazó) zsebében! Lazán, könnyedén, játszva, nevetve, felszabadultan, önfeledten, Rock’n’Roll heejjjj!!!!
Ott a kezetekben a mikrofon! Üvöltsétek bele, hajrááá, ma el lehet is kezdeni. Egyelőre sajnos csak karanténban, maradjotthon!, ez van, ti kértétek ezt is, bejött, látjátok, sikerült, működik??!! Az erő veletek!

Különben maradnak a vég nélküli és gól nélküli, alkoholmentes focimeccsek a tíz és száz milliárdos, üres stadionokban. Rajtatok, rajtunk áll…!!!

Forrás

luxusautók

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük