drMáriás képeivel a Városi Kurír olvasói is több alkalommal találkozhattak. A sajátos stílusáról elhíresült, olykor polgárpukkasztó alkotásokat közreadó művész sajátos alakja a magyar kulturális életnek.
[mnky_ads id=”3427″]

Előszeretettel nyúl közéleti témákhoz,

figurázza ki a magyar politikai „elit” meghatározó arcait. Aki számít, azt drMáriás megörökíti a hálás, netán hálátlan utókornak. Népszerűek Orbán Viktorról készült művei, a miniszterelnök alakját ábrázoló képei, örökbecsű értékei művészetének. Hű kórképe egy kornak, a NER világának.

A művész a közösségi oldalán köszöntette életművét nyomon követőket, kívánt boldog új esztendőt rajongóinak:

“Kedves Mindenki! Köszönöm az érdeklődést és támogatást a művészet általi igazság- és humorérzék-fejlesztő agyi egészségmegőrzés iránt, amellyel munkámat ebben az évben is támogattátok. Legyünk jövőre is együtt, lesznek kiállítások, koncertek, album, s egyéb jók. Addig is csók nektek Orbán Viktóriával, aki iskola-igazgatónőként is megvéd minket a migránsoktól, akinek pedig képre volna szüksége, az nézzen körül a megfrissült honlapon, annak is Műteremben menüpontja környékén. Boldog újévet mindenkinek! Koccintás, trombitaszó, sztriptíz, áhítat, fürdővíz, simogatás, sikoly és gyógyulás!”

[mnky_ads id=”3427″]
Az évet igencsak stílszerűen Orbán Viktóriával zárta. Megörökítve az “iskola-igazgatónő” hőstettét, hogy képes megvédeni bennünket a migránsoktól. Talán még csodatévő ereje is van az alkotás ihletőjének. Ki tudja, jövőre még ez is kiderülhet.
[mnky_ads id=”3808″]

„..gyertyácskákkal ékesítém” – karácsonyi és újévi szokások a 19. századi Magyarországon

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét