Sorting by

×

drMáriás: Szabó Tímea, Kabul Rózsája a Mókus utcai általános iskolából irányítja a tálibokat

Új festménnyel jelentkezett Máriás Béla, vagy művésznevén drMáriás. A magyar politikai élet szereplői gyakran ihletik meg a festőt. Megfestette már a Kánoncsinálókat, melyen mindenki rajta van, aki “számít”, de Soros György sem maradt ki a sorból, aki a Világ Gonosz Uraként megakadályozza a magyar labdarúgás, egészségügy, kortárs művészet és jóformán minden feltámadását.

Szabó Tímea, Kabul Rózsája a Mókus utcai általános iskolából irányítja a tálibokat

“Amikor Sylvester Stallone belátta, hogy már túl öreg az afganisztáni háborúhoz, felkereste Szabó Tímeát a Mókus utcai általános iskolában, és felkérte, vegye át tőle ottani szabadságharcos-igazságosztó posztját.
Tímea lelkesen elvállalta a szupersztártól a nehéz feladatot, így Stallone őt azonnal ki is képezte, s pár hónappal később már Kabulban találta magát hatalmas kihívások előtt.

Páratlan szépségének köszönhetően hamarosan igencsak népszerű lett, s mivel a tálibok (is) tömegesen beleszerettek, sokkal jobb tárgyalási lehetőségekkel bírt velük, mint bárki más, így hamarosan már ő irányította a fejleményeket a háborús országban.

Amikor később kiderült, hogy időközben itthon keményebb lett a háborús hangulat, mint ott, ami a táliboknál is keményebb harcosoknak köszönhető Kövér Lászlóval az élen, akkor hazatért, hogy itt folytassa a harcot. Ekkor még nem gondolta, hogy afganisztáni, pakisztáni és más környékbeli rajongói viszont majd útnak erednek utána hatalmas tömegekben, hogy ismét láthassák őt, a szerelmüket, Kabul Rózsáját a távoli Európába.

Pechjükre azonban a legtöbbjük hazánk helyett Németországban kötött ki, s most ott vár arra, hogy egyszer végre elindulhasson a Mókus utcai általános iskola irányában, hogy végre ismét személyesen is találkozhasson szerelmével, s vezetőjével, Szabó Tímeával, a magyar női Che Guevarával.”

Olvasásra ajánlva!

 

drMáriás: Szabó Tímea, Kabul Rózsája a Mókus utcai általános iskolából irányítja a tálibokat

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.