KultúraKiemelt hírek

drMáriás vásznán az egészségügy fenefiai és lánya: Kásler, Györfi és Müller

kasler-drmarias

Új festménnyel jelentkezett Máriás Béla, vagy művésznevén drMáriás. A magyar politikai élet szereplői gyakran ihletik meg a festőt, most az egészségügy prominenseire fókuszált.

“Győrfi Pál megtanítja az alapos kézmosás fortélyaira Lady Gagát,

majd táncra perdül vele a koronvírusok elrettentésére Derain kertjében, miközben kedvenc papagája a feje felett Maradj otthon szöveggel Bee Gees számokat tiktokozik.

“Müller Cecília nyugalomhipnózisával megállítja a járványt

és megmenti a hazát Matisse húsvéti virágai között”

“Dr. Kásler Miklós tavirózsák között úszik

Roy Lichtenstein műtermében. Nehéz időkben különösen oda kell figyelni a testi és lelki egészségünk megóvására. Úgy tudunk csak többet és jobban teljesíteni, ha erősek és kiegyensúlyozottak vagyunk. Ugyan megnyugtató, hogy egy svájci vagy japán színvonalú egészségügyre támaszkodhatunk, mégis a meditáció, a felfrissülés és a megtisztulás a legfontosabb.

About Author

Comments (2)

  1. Marta+Brash

    Akarki akarmit mond, drMariass kezd egyre jobb lenni…. Nekem tetszik, hogy a figurai nagyon jol felismerhetok, es a kepek cimei elegge polgarpukkasztok,…..:) Csak igy tovabb!…:o))))

  2. Marta+Brash

    Kedves Varosikurir.hu ! Rosszul tudjatok, ehhez a cikkhez nem hogy en, de meg mas sem szolt hozza, tehat kar ilyen visszajelzest kuldeni nekem, hogy “ugy latszik, ezt a velemenyt mar egyszer megirtad”, vagy valami hasonlo. Nem vagyok hulye, hogy ugyanazt ketszer elkuldjem! Tisztelettel

Szólj hozzá!