Sorting by

×

Drukk-horoszkóp! – Benne vagy az év végi 5 kiválasztottban?

Az idei év vége minden csillagjegynek kellemes változásokat tartogat, de van 5 csillagjegy, akik ebben a két hétben megvalósíthatják az álmaikat. A pénzügyi életük csodásan alakul és a magánéletük is boldogabb lesz, mint az elmúlt években bármikor a horoszkóp szerint.

Kos

A Kos jegy szülöttei, türelmes, megértő emberek, de néha ők is konfliktusokba kerülnek a családtagjaikkal vagy a barátaikkal. A 2021-es évvégén viszont kiegyensúlyozottabbak lesznek az élet minden területén, kevesebbet fognak dolgozni, de mégis több bevételük lesz mert mindenhonnan áramlani fog hozzájuk a pénz. Lesz idejük a családra, pihenésre, kikapcsolódásra.

Büszkék lehetnek magukra és mindarra amit a 2021-es évben elértek, mostantól teljesen megváltozik az életük.

Bika

A Bika jegy szülöttei annyi pénzhez fognak jutni az évvégén, hogy hosszútávra megalapozhatják az életüket ígéri a horoszkóp. Olyan üzleti ajánlatot fognak kapni amit, ha elfogadnak akkor sikeresek lesznek. Ők azok a személyek akik keményen és kitartóan dolgoznak azért, hogy elérjék mindazt amit szeretnének,

A következő évben minden könnyebben fog menni, mert a szerencse melléjük szegődött.

Bak

A Bak jegy szülöttei kissé szétszórt, de okos, intelligens emberek, a kövekző két hétben egy olyan zseniális tervük fog megvalósulni, amellyel sok pénzt fognak keresni. E jegy szülöttei van amikor csak azért dolgoznak, mert muszáj, minden kedvtelés nélkül, de amikor azt látják, hogy rövid időn belül nagy haszonra tehetnek szert, akkor mindent beleadnak azért, hogy az adott munkájuk minél hamarabb elkészüljön. Ők úgy alakítják az életüket, hogy jusson idejük pihenni és szórakozni is, szeretik a társaságot, mindig mindenhol ők vannak a középpontban.

Ez az  év minden szempontból az egyik legsikeresebb és legszerencsésebb évük.

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

3 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.