Kerítésen innenKiemelt hírek

Dübörög Magyarországon a feljelentők és besúgók világa, akik “bármikor készek fényesre nyalni bármiféle hatalmi ülepet”!

Dübörög a feljelentők és besúgók világa, akik "bármikor készek fényesre nyalni bármiféle hatalmi ülepet"!

Ezt is megértük! Már nem csak passzívan gyűlöljük, akiket a kormánypropaganda aktuálisan erre jelöl, nem, mi magunk gyártjuk a csapból is folyó hülyítés következményét: feljelentünk, bemószerolunk, besúgunk, kinek melyik jelző tetszik. Persze csak az vegye magára, akit illet, de az Hofi Géza örök érvényűjével élve “öltözködjön már fel”!

“Botrány” 2021 Magyarországán

A Váconline-n jelent meg csütörtökön a cikk, ami felháborodva tudatta, hogy

“Elérte a Dunakanyart az LMBTQ propaganda egy könyvtár gyermekpolcán”

Azt írták

Az LMBTQ propaganda a nagyvárosok után immár elérte a vidék Magyarországát is, sőt sajnálatosan nem csak a váci városházi kulturális és politikai agitációban, hanem a Dunakanyar egyik települését is: a botrányos tartalmú Meseország mindenkié mesekönyvnek maszkírozott propagandakiadvány egy kiemelt helyen, szabadon kint volt az egyik települési könyvtár könyvespolcán.

“…a feljelentők és besúgók dohos pinceászka-világa…”

A polgármester szerint nagy öröm, hogy működik városában a besúgóhálózat:

„örülök annak, hogy olvasóink éles szemmel észrevették a könyvet és feljelentést tettek a Kormányhivatalnál. Onnan kaptam magam is az észrevételt, természetesen a törvényeket mindenkinek be kell tartani, mi is betartjuk. Így ilyen tartalmú könyv a törvény erejénél fogva nem kerülhet ki.”

Ahogy megkapta a III/III-as anyagra hajazó feljelentést,

személyesen átment a könyvtárba, és megbeszélte a könyvtárossal, hogy mivel a könyvtár az iskola közelében van, így törvény is tiltja, hogy az ilyen típusú, LMBTQ-, szerinte is káros tartalmú könyvek szabadpolcon lehessenek.

“A polgi széles látókörének hála”….

A könyvtár gyermekrészlegében „Nem tudod, hogyan mondd el? Segítünk!” felirattal van egy olyan polc, ahol mentálhigiénés témájú felvilágosító könyvek találhatóak, olyan témákkal, hogy mit kezdjen egy gyermek súlyos betegséggel, halállal, családi tragédiákkal, valamint segítenek serdülőkori problémák megoldásában. Ezekkel természetesen nincs is probléma, a polgármesteri látogatás után kinn is maradtak, azonban az ominózus könyv a könyvtáros hozzájárulásával azonnal lekerült – tudósított a cikket átvevő és azzal mindenben egyetértő facebook oldal.

Albert Einstein mondta: „A világon két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség. Bár az elsőben nem vagyok biztos.“

Budapest Főváros Kormányhivatala hivatalos weboldalán olvasható 2021. január 19-i dátummal, miszerint „Fogyasztóvédelmi eljárás keretében állapította meg a hatóság, hogy tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat a Meseország mindenkié című könyv értékesítésekor az azt kiadó Labrisz Egyesület.

A közérdekű bejelentésre indult vizsgálatban a magas hivatal megállapította,

hogy a könyvek mesekönyvként árulják, ámde bizony az nincs feltüntetve, hogy a mesék

„a hagyományos nemi szerepektől eltérő viselkedésmintákat jelenítenek meg. Így a fogyasztók tudtukon kívül a mesék szokott tartalmán túlmutató tartalommal találkozhatnak, és a könyv megvásárlásáról félrevezető információk alapján dönthetnek. Minthogy a fogyasztók nem kapnak elő-zetes tájékoztatást a könyv tartalmáról és témaköréről, ezért sérülnek a megfelelő tájé-koztatáshoz való jogaik és érdekeik, ami által az egyesület tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot valósít meg. A hatóság ezért kötelezte az egyesületet, hogy nyújtson mindig teljes körű tájékoztatást a tevékenységi körét érintő áruk esetleges értékesítésével kapcsolatban. A kötelezést a Meseország mindenkié című könyv esetében is alkalmazni kell.“

Konok Péter történész szerint….

“Nemcsak a romlott, aljas és tolvaj központi hatalom, nem csak az. Az ócska szervilizmus, a feljelentők és besúgók dohos pinceászka-világa – ez az, ami igazán ijesztő.

Mert ők itt maradnak, akármi legyen is: bármikor készek fényesre nyalni bármiféle hatalmi ülepet, bármikor készek nekitámadni bármiféle kijelölt célpontnak. Házmesterek és tömbfelügyelők, szorgos spiclik és rögtönintézkedő smasszerek. Meg az ő médiájuk, ami maga az üzenet: a tudatlanság erő.

Ez (…) nem valami vicc, nem Hírcsárda, nem a valóság groteszk kifordítása. Ez maga a groteszk valóság, a zombiként velünk élőhalott történelem.”

Kapcsolódó

 

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Dübörög a feljelentők és besúgók világa, akik "bármikor készek fényesre nyalni bármiféle hatalmi ülepet"!
illusztráció: V.K.

About Author

Comments (3)

  1. Ez OV világa , 11 éven keresztül tönkre tette ezt az országot, idióta elmebeteg hatalom vágyó senki,a követői pedig agymosott proli beszükült látókörű emberek, nem csoda hogy a nép egy része ilyen gerinctelen nulla emberek lettek

  2. […] Dübörög Magyarországon a feljelentők és besúgók világa, akik “bármikor készek fény… […]

Szólj hozzá!