Dúl a szerelem a miniszter-családban – Örvend a népe, ahogy kell

Ilyenkor, karácsony előtt-alatt-után szokás családi idilles fotót megosztani, hogy lássa ország-világ: a családban minden a lehető legnagyobb rendben van. Mindez megfejelve egy névnap-alkalommal, nahát, az mindenképpen címlapra való vigasság a főszereplőknek és a követőtábornak egyaránt. Lázár miniszter közösségi oldalának kezelője eleget is tett ennek a ki nem mondott igénynek.

Szia, Uram! Szerelmeses fotó kell?

Fogta magát az “újraminiszter” Lázár János és becses neje és elbattyogtak a fotográfushoz, hogy lövessenek pár “de jó nekünk”-képet, ami alkalmasint tökéletes lesz valamikor valamire. A miniszter mázlija, hogy “daliás termete” okán feleségének nem is nagyon lenne más választása, mint -sámli nélkül- felnézni urára. És lőn: a családfő névnapja pont egy ilyen alkalomnak minősült:

“Szabad tekéntet, szabad szív, szabad Szó, kézbe kéz és szembe szem, – minálunk Így szokta a szerelmes”
Boldog névnapot, Jánosom!”

írta férjurának Megyeri Zita, amit továbbosztott Lázár miniszter, a megszólított férj:

“… így szokta a szerelmes” – Köszönöm Zita! ❤️”

A kommentekből….

A hozzászólók zsebében egy zsebkendő sem maradt szárazon, bejött a meghitt pillanat megosztása: ki-ki vérmérsékletétől függően örült a látványnak.

“Isten éltesse sokáig! Jó egészséget és sok boldogságot az életében”

“Nagyon sok boldog születésnapot kívánok neked, legalább száz évig élj erőben egészségben”

“Még nagyon sok és boldog névnapot kívánok, kedves János, szép családja körében!”

“Gyönyörűk kedves János! Isten éltesse névnapja alkalmából egészségben sok sok szeretetben!”

“Kívánunk miniszter úrnak mèg sok, sok János napját erőben és egészségben. Számomra is emlèkezetes nap, mivel a szeretett nagyapám is János volt.”

Kapcsolódó

Mire jó az ünnepi hangulat….?

Arra mindenképpen, hogy kiderüljön az összes, egyébként az év 360 napján acsarkodó, egymást egy kanál vízben megfojtani akaró, a követőiket folytonos gyűlölet-láncban tartani igyekvő politikában szereplőkről, hogy imádnak mézeskalácsot sütni, a pulyával földön fekve játszani, családi asztalnál békésen és ráérősen eszegetni, kirándulni az elengedhetetlen kutyussal és persze jótékonykodni.

Ne legyen kétség, ezek ugyanazok az emberek és döntse el ki-ki maga, hogy melyik az igazi arcuk!

Pin It on Pinterest