A PestiTV kétszer csenget…? Dull Szabolcshoz csak egyszer tették, de azt sem kellett volna!

Amikor interjút szeretne egy újságíró készíteni kiszemeltjével, annak az a módja, hogy telefonon megkeresi és megkérdezi, hogy szívesen válaszolna-e kérdéseire. Kivétel ez alól a közszereplő politikus, aki esetében nem eldöntendő a kérdés, válaszolnia kell. Így működik ez minden magára kicsit is adó országban.

Mondanom sem kell: Magyarországon nem ez a divat

A kormányközeli média dolgozói sorra szegik meg ezt az íratlan szabályt. Nemrég Hadházy Ákoshoz csengetett be a HírTV stábja, szerdán Dull Szabolcsot rohanták le a PestiTV kiküldött munkatársai.

A propagandamédia becsöngetett a lakásomra kedden

– mondta Dull Szabolcs, az Index kirúgott főszerkesztője a hvg360 Terasz vendégeként. Dull közölte: a csöngetésre kinyitotta az ajtót, mire azzal szembesült, hogy forgó kamerával áll vele szemben a PestiTV stábja.

A PestiTV Vaszily Miklós résztulajdonában van, ahogy az Index reklámfelületeit értékesítő Indamédia is.

A stáb azzal érvelt,

hogy próbálták Dullt telefonon elérni, de miután ez nem sikerült, felkeresték az otthonában. Dull nem hagyta őket kérdezni, megkérte őket, hogy ezt fejezzék be, majd becsukta az ajtót.

„Nem értem, miért az én ajtómnál toporognak, mikor nem tőlem lehet a legfőbb titkot, az Index összeomlásának okát kiszedni. Amikor azt kértem, hogy a titoktartást oldják fel, nem arra gondoltam, hogy a híváslistám meg a lakcímem a kormányhoz közeli médiában forogjon”

– jelentette ki. Azt mondta, egy szó sem igaz abból, hogy ő Dobrev Klárát hívogatta volna, ahogyan azt a kormányközeli médiában állítják róla. Egyszer beszéltek az elmúlt időszakban, de szerinte annak sincs köze az Index összeomlásához.

szélhámos

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük