Az MSZP képviselői fizetésükből 1-1 millió Ft-ot, összesen 15 milliót ajánlottak fel tisztítószerek, fertőtlenítőszerek és védőfelszerelések beszerzésére – jelentette be Tóth Bertalan, az MSZP elnöke Facebook videójában.

Duma helyett tettek!

“A Magyar Szocialista Párt a koronavírus járvány idején többször hangsúlyozta, hogy számunkra a legfontosabb a magyar emberek életének és egészségének védelme, a magyar emberek megélhetési biztonságának garantálása. Éppen ezért állítottuk össze azt a védelmi csomagunkat, azt az ötpontos védelmi csomagot, amely az egészségügyben és a szociális ágazatban dolgozók védelméről, a magyar munkavállalók védelméről, a nyugdíjasok védelméről a magyar kis- és középvállalkozások védelméről szól”

– kezdte bejelentését az MSZP vezetője

Az MSZP képviselői 1-1 millió Ft-ot, összesen 15 milliót ajánlanak fel tisztítószerek, fertőtlenítőszerek és védőfelszerelések beszerzésére

Dr. Tóth Bertalan: Az MSZP képviselői 1-1 millió Ft-ot, összesen 15 milliót ajánlanak fel tisztítószerek, fertőtlenítőszerek és védőfelszerelések beszerzésére. "Köszöntöm Önöket! A Magyar Szocialista Párt a koronavírus járvány idején többször hangsúlyozta, hogy számunkra a legfontosabb a magyar emberek életének és egészségének védelme, a magyar emberek megélhetési biztonságának garantálása.Éppen ezért állítottuk össze azt a védelmi csomagunkat, azt az ötpontos védelmi csomagot, amely az egészségügyben és a szociális ágazatban dolgozók védelméről, a magyar munkavállalók védelméről, a nyugdíjasok védelméről a magyar kis- és középvállalkozások védelméről szól.De az MSZP képviselői, ma konkrét cselekvésre szánták el magukat.Úgy döntöttünk, hogy fizetésünkből képviselőnként 1 millió Ft.-ot ajánlunk fel, összességében 15 millió forintot, tisztítószerek, fertőtlenítőszerek és védőfelszerelések beszerzésére."Ezt az összeget az MSZP Szolidaritási Alapján keresztül, a Magyar Szocialista Párt megyei elnökeinek koordinálásával, az MSZP hálózata útján juttatjuk el a frontban dolgozók számára, az egészségügyben, és a szociális ágazatban dolgozók számára, illetve azoknak a rászoruló családoknak, akiknek ezeknek a védőfelszereléseknek a beszerzése, fertőtlenítőszerek beszerzése problémát okoz.Az MSZP képviselői és a Magyar Szocialista Párt ezzel tud most konkrétan segíteni a járvány leküzdésében, azok számára akik értünk dolgoznak a fronton és azok számára, akik segítségre szorulnak."#maradjotthon #vigyazzunkegymasra

Geplaatst door MSZP op Donderdag 26 maart 2020

Most, itt, nem egyszer valahol…..

“Úgy döntöttünk, hogy fizetésünkből képviselőnként 1 millió Ft.-ot ajánlunk fel, összességében 15 millió forintot, tisztítószerek, fertőtlenítőszerek és védőfelszerelések beszerzésére.”

“Ezt az összeget az MSZP Szolidaritási Alapján keresztül, a Magyar Szocialista Párt megyei elnökeinek koordinálásával, az MSZP hálózata útján juttatjuk el

a frontban dolgozók számára, az egészségügyben, és a szociális ágazatban dolgozók számára, illetve azoknak a rászoruló családoknak, akiknek ezeknek a védőfelszereléseknek a beszerzése, fertőtlenítőszerek beszerzése problémát okoz.

Az MSZP képviselői és a Magyar Szocialista Párt ezzel tud most konkrétan segíteni a járvány leküzdésében, azok számára akik értünk dolgoznak a fronton és azok számára, akik segítségre szorulnak.”

figyu

1 hozzászólás

  1. Hogy a fenébe lehet ez? Előjött a lelkiismeret? A borzalmas-: Magyarország és népe ellen tett cselekedeteik után úgy gondolják, ez elég a vezekelésre? Tévednek, de ez -már- valami!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét