Dunakeszin nem tud leszállni a kormányzati-nemkormányzati luxusjet!

Szíjjártó Péter a kormány jachtfelelőse rendőrségi luxushelikopterrel jár haza. Oszt? Nincs itt semmi látnivaló, tolnád már el a kispiros bicajt. Dunakeszin nem tud leszállni a kormányzati nemkormányzati luxusjet. Ezért.

Mégis mit gondoltunk? De őszintén?

Mi a fenét gondoltunk? Hogy nem teszik meg, mert mit szól a „nép”? Milyen nép?

  • Azok, akik ilyenkor elmormolnak egy halk „mocskos, irigy kommunisták, már megint hazudnak”-ot?
  • Azok, akik, akárcsak mi, ugyanabban a lepukkant kórházban állnak akár hosszú órákat-napokat egy rohadt gipszelésre várva, nézve-hallgatva a zsúfolt folyosóra kitolt beteg, magatehetetlen idős néni hörgését, egyre hangosabban imádkozva, milyen jó is, hogy nem ők fekszenek a néni helyett a szakadt hordágyon, de akiknek EZ mégis minden világok legjobbika?
  • Azok, akik, akárcsak mi, szájtátva hallgatják a magyar gazdaság szárnyalásáról szóló tündérmesét, csak titkon hitetlenkedve, mert nekik ugyan, perpillanat épp kilóg az ülepük az egyre szakadtabb gatyából, de a narancs mundér és a Kedves Vezető tán soha nem létezett becsületét mégis körömszakadtáig védik?
  • Azok, akik elképedve hallgatják a hivatalos propaganda rendszeres agyzsibbasztó mesedélutánját, mely szerint 400 000 forint fölé nőtt a bruttó átlagkereset, pedig ők rendre a béka segge alatt kotorásznak a pénztárcájuk helyett, mikor hó végén is adni kéne a kölyöknek némi vacsorát? De akkor KI KERES ENNYIT, mert ők biztosan nem. Annyira nem, hogy azon rettegnek, csak a 20 éves kétcsillagos hűtő be ne dögöljön, mert abba anyagilag ők is beledöglenek?

Mit szól a „nép”?

Vagy lenne bármi fék az elszabadult hajóágyún, legalább apró szégyen a lopott milliárdok, az agyatlan luxus miatt? Ne röhögtess cimbi! Bármit megtesznek! Érted te ezt? Nem érted!? Bármit!

  • Kormányzati rongyrázás, végigdőzsölt- kokózott vad orgiák, bőrüléses szolgálati rendőrségi helikopter?
  • Milliós adriai családi vircsaft, milliárdos oligarcha-jachton?
  • Harminc évre titkosított, kormányzati luxusgépes kiruccanások tucatjai a tengerentúlra?

Nekik jár ez! Nemzetérdek! Szerintük!

A kérdés az, hogy szerinted mi is a nemzet valódi érdeke!? Ez? Ez lenne? Kötve hiszem!

transznemű

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük